O nouă echipă la Filiala Europol IPJ Caraș-Severin

Astăzi, începând cu ora 11:00, în localitatea Băile-Herculane din județul Caraș-Severin a avut loc alegerea noii echipe ce va coordona Filiala Caraș-Severin a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL pentru următorii 4 ani. Pe parcursul ședinței s-a evidențiat dorința de implicare în activitatea sindicală a polițiștilor tineri cât și a celor care au o experiență considerabilă în domeniul de activitate, aceștia dorind, la unison, să contribuie la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență a filialei:

  • Președinte – Gabriel Cătălin ARTINESCU;
  • Vicepreședinte – George NEAGOIE;
  • Vicepreședinte – Florin Cristian CIONCA;
  • Vicepreședinte – Marian JIRCĂ;
  • Vicepreședinte – Octavian BORDEA.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor întreprinde și le dorim să obțină cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului Europol este singura din Ministerul Afacerilor Interne care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii din cadrul IPJ Caraș-Severin care vor să susțină filiala și să contribuie la schimbare, precizăm că aceștia se pot înscrie online prin completarea formularului sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

 

Sindicatul EUROPOL: O nouă echipă la Filiala Europol IPJ Caraș-Severin

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută