Noua uniformă a fost repartizată absolvenților școlilor de poliție

După îndelungi dezbateri referitoare la componența și design-ul noii uniforme de poliție, prima provocare a fost reprezentată de echiparea elevilor promoției octombrie 2022 cu noua uniformă de poliție fiind vorba despre un lot realizat special cu acest scop.

SCURTA DE CEREMONIE

GEACA DE IARNĂ

JACHETA

BLUZONUL DE INTERVENȚIE

CĂMAȘA BLUZĂ CU MÂNECĂ SCURTĂ

CĂMAȘA BLUZĂ CU MÂNECĂ LUNGĂ DE CEREMONIE

GEACA DE IARNĂ

PELERINA DE PLOAIE PENTRU CEREMONIE

UNIFORMA DE REPREZENTARE ȘI CEREMONIALURI

Cu toate că până la acest moment reprezentanții IGPR nu ne-au prezentat norma completă de echipare ce ține de uniforma de reprezentare și ceremonialuri cât și uniforma de serviciu, fiindu-ne expuse spre consultare doar câteva dintre articolele din componența acesteia asupra cărora să putem formula recomandări sau observații cu privire la calitatea materialelor folosite, iată că vedem în premieră primele imagini cu rezultatul final al proiectului ”noua uniformă”.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Noua uniformă a fost repartizată absolvenților școlilor de poliție

Distribuie

9 răspunsuri

  1. Uniformele arată foarte bine!
    Bine ar fi ca materialele folosite la confecționarea lor, să fie de calitate superioară…la fel și cei care urmează să le poarte!
    Multă sănătate, inspirație și succes!

  2. S-a înlocuit cămașa cu cămașă și jacheta din plastic cu jachetă din plastic, nu
    tricouri, nu pantaloni tactici( pe care sa poți purta dotarea), practic se vor înlocui doar furnizorii, asa că viitorul…

    1. Atâtea minți luminate nu s au putut gândi la un model de uniformă pt sezonul rece care să permită purtarea centurii, cu dotările aferente, la vedere. Ei cred că mergi la intervențir cu spray ul si pistolul pe sub “scurta de iarnă”. Tot ei ne cer să purtăm toate dotările, vestă, baston telescopic, etc, dar nu ne oferă posibilitatea să o facem.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.