Normele de aplicare pentru indemnizația de 75% pentru polițiști

Deși a trecut mai bine de o lună de când a început anul școlar, iar Ministerul Afacerilor Interne a refuzat vehement să emită precizări sau norme de aplicare pentru OUG nr. 147/2020 privind acordarea unor zile libere pentru părinți în vederea supravegherii copiilor, în situația limitării sau suspendării activităților didactice care presupun prezența efectivă a copiilor în unitățile de învățământ și în unitățile de educație timpurie antepreșcolară, ca urmare a răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, Sindicatul EUROPOL  a redactat un Proiect de ordin pe care ministrul Vela trebui doar să și-l asume și să-l semneze, pentru ca polițiștii să poată beneficia de plata indemnizației.

Iată care sunt prevederile Proiectului de ordin de ministru:

Solicităm ca acum în al doisprezecelea ceas, când majoritatea școlilor sunt în scenariu roșu, Ministerul Afacerilor Interne să conștientizeze importanța polițiștilor și să-și asume de îndată propunerea proiectului de ordin pe care Sindicatul EUROPOL l-a pus la dispoziția instituției.

Citește AICI proiectul de ordin trimis

Sindicatul EUROPOL: Normele de aplicare pentru indemnizația de 75% pentru polițiști

Un răspuns