Modele de raport pentru decontarea transportului la deplasarea la locul de muncă și concediu

După aprobarea Normelor metodologice pentru Hotărârea de Guvern nr. 1198/2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul național, ale personalului din instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională, polițiștii vor trebui să întocmească următoarele două tipuri de rapoarte, în funcție de solicitarea avută în vedere:

 1. Raport pentru plata sumelor forfetare aferente contravalorii transportului pentru deplasarea dus-întors de la adresa de domiciliu sau reședință la locul de muncă ( pentru deplasarea zilnică, săptămânală sau bilunară);
 2. Raport pentru acordarea contravalorii transportului pentru efectuarea concediului de odihnă;

Acesta e modelul de raport pentru decontarea transportului pentru deplasarea  de la domiciliu/reședință la locul de muncă :

 1. Raportul se întocmește lunar, pentru luna precedentă, până la data de 5 a lunii următoare;
 2. Nu mai e nevoie de atașarea unui bon de benzină;
 3. La rubrica ” Forma de organizare a programului de lucru este ________________________2.” se trece ( normal 8 ore, schimburi 8 ore, ture 12 ore, ture 24 ore).
 4. La  rubrica ”Precizez că numărul deplasărilor efectuate în perioada menționată mai sus este de ____________3” se completează doar dacă raportul e pentru decontul săptămânal (71-300 km) sau bilunar (peste 300 km).

Acesta e modelul de raport pentru decontarea transportului în perioada concediului.

 1. Nu mai trebuie ordin de serviciu;
 2. La rubrica localitate trebuie trecută orice localitate, mai puțin cea de domiciliu/reședință sau cea în care se află locul de muncă;
 3. Raportul se depune la secretariat pentru a confirma perioada concediului (rubrica de jos a raportului);
 4. Pot depune toți cei care au prins minim o zi de concediu începând cu data de 11.10.2022;
 5. Raportul se întocmește la întoarcerea din concediu.

VEZI AICI MODELUL RAPORTULUI PENTRU DECONTARE TRANSPORT PENTRU CONCEDIU

VEZI AICI MODELUL RAPORTULUI PENTRU DECONTARE TRANSPORT LA/DE LA LOCUL DE MUNCĂ

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Modele de raport pentru decontarea transportului la deplasarea la locul de muncă și concediu

Distribuie

10 răspunsuri

 1. Bună ziua, mie mi-a fost sistata decontarea deplasării la locul de munca în urma cu 3 ani de zile pentru motivul ca după ce am fost numit în funcție mi-am schimbat adresa de domiciliu. Oare după modificarea ordinului voi putea și eu primi din nou bani de naveta? Mulțumesc

 2. De ce spuneți „după aprobarea normelor metodologice”??? Când au fost aprobate?? Ștergeți postarea mai bine!!

 3. Buna seara…de ce se exceptează localitatea de domiciliu la deplasarea în CO? Cred că mai corect ar fi fost să fie exceptată localitatea de domiciliu dacă este aceeași cu cea unde se desfășoară activitatea curentă….dacă suntem din provincie și din păcate ne desfășurăm activitatea sa zicem in București….și vrem sa ne deplasam acasă în CO…că avem părinți singuri și bolnavi… nu mai beneficiem de banii de transport…cred că trebuie reformulată sintagma…

 4. Buna ziua.. cu o intrebare va deranjez…Raportul lunar se poate face fara a primi vreun raspuns negativ sau pozitiv legat de decontare?

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.