Ministrul de Interne a demisionat

La nici o săptămână de când a preluat portofoliul Ministerului Afacerilor Interne, Nicolae Moga a demisionat din funcția ocupată. Încă de la preluarea mandatului, acesta a precizat că a fost numit împotriva voinței lui și că nu își dorește o asemenea funcție.

Astăzi, acesta a precizat “Am decis să mă retrag din funcţia de ministru al Afacerilor Interne. Retragerea din această demnitate trebuie să fie văzută ca un nou început pentru minister. Am depus toate controalele posibile pentru identificarea vinovaţilor. Cercetările vor continua“.

Ne punem speranța că premierul Viorica Dăncila va numi  un profesionist la șefia ministerului care va avea  capacitatea  de a   elimina haosul lăsat de fostul ministru Carmen Dan.

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

Sindicatul EUROPOL: Ministrul de Interne a demisionat

Distribuie

10 răspunsuri

  1. Adeptul tentativei ,,loviturii de stat” din 10 august 2018, a dat “bir cu fugiții”…??? De ce a găsit în M.A.I. sau … ???

  2. In MAI din pacate nu sunt promovati serios cei cu experienta operwtiva, oameni care au si curajul in sange, testat in teren. Pana nu pui astfel de oameni si pui doar d-aia agreati de unii sau altii, principala lor atributie acolo e sa se achite de ,,obligatiile” fata de cei care stau la baza ,,carierei” lor. Valabil peste tot.

  3. 🤔, noa a si fugit. Asta demonstreaza ca e haos, angajan civili pe baza de pile, punem in functii si posturi bune doar pilosi , despre ce vb. 😎👮‍♂️😡. Macar a avut demnitatea de a pleca .

  4. Pensionările anticipate făcute de “secretara”- carnen și care au avut între 39- 42 ani pentru cei cu funcție de conducere, din jurul ei și angajarea pe acelasi funcții cu rol de cosilieri, adică pensia nesimțită cumulată și cu bonificația , realizată la 1-2 zile, pot fi infracțiuni??? Din Jandarmeria care are rolul de a apăra instituții ( clădiri ale acestora), și nu păzirea/ transportul etc. a infractorului dragnea și a unor parlamentari , revine LEGAL S.P.P. ACEST LUCRU A ÎMPOVĂRAT BUGETUL M,A.I.. DE MENȚIONAT ÎN CURSUL ANULUI 2018 LA JANDARMERIE AU FOST ANGAJĂRI MASIVE DE PERSONAL, ACHIZIȚIONAREA ÎN SCURT TIMP A CELOR COSUMATE ABUZIV ȘI HAOTIC ÎN 10 AUGUST 2018. ACUM INFRACTORUL dragnea e la răcoare, iar secretara carmen a demisionat ACEȘTIA FIIND MAI MULȚI DECÂT ALT MINISTER, STAU IN CAZĂRMI ȘI NICI NU PATRULEAZĂ PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR ȘI BLOCHEAZĂ ANGAJĂRILE ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ SAU POLIȚIA DE FRONTIERĂ. SOLUȚII AR FI LA ELIBERAREA ACESTOR FUNCȚII, NU AU DECÂT SĂ SE DUCĂ LA POLIȚIA LOCALĂ, PENTRU A SE PUTEA FACE ANGAJĂRI ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ ȘI POLIȚIA DE FRONTIERĂ. NU ESTE O SOLUȚIE MUTAREA A UNUI NUMĂR DIN ACEȘTIA LA STRTURILE MENȚIONATE ANTERIOR, DEOARECE EXISTĂ RISCUL DE GAZARE IN MOD REPETAT, SAU VOR VEDEA NUMAI TENTATIVE DE STAT. AȘADAR VOM VEDEA POLȚIȘTI, POLIȚIȘTI DE FRONTIERĂ SAU CEI DE LA I.S.U. ( CARE PENTRU STINGEREA INCENDIILOR SE URCĂ PE SCARĂ LA MULTE ETAJE, STINGERI DE INCENDII, COBORÂREA ÎN PUȚURI/HAZNALE ETC.). TOATE ACESTEA SE VOR REALIZA SIMPLU PRIN MĂRIREA VÂRSTEI DE PENSIONARE IN JUR DE 67 ANI. Minți luminate…!!!

  5. Acum circa o lună, o coloană venea cu mașini noi Dacia Logan și au fost avariate circa 3 ( trei). Dacă nici în coloană habar nu au de condus , au alte ocupații gen facebook etc., pentru ce le trebuiesc masini noi ??? Sunt un pericol din vedere al traficului rutier !!!! Pe jos / pedestru ,pentru siguranța traficului rutier .Apropo domnul Coarnă cred că are toate calitățile unui infractor numai pe linie de activități sindicale, în plus pensionarea ???, dezinformarea publică, propagarea în spațiul public a unor teorii mincinoase, acoperirea unor incompetenți și multe altele . La activități sindicale s-au completat imputernicirile pentru instanță: premiu anual…. toate au fost patru în total, a primit emailul respectiv, toate aflanduse la termenul de prescripție ( oare înșelăciune în formă continuată i-a rezolvato P S.D.). Ce bune erau fripturile la Excelsior în special vinerea cu ministrul Oprea, alături de alții fripturiști, gen Surugiu, Vălnei și altii ??? Cu ăștia vor să vorbească domnul Fifor. Mulțumesc.

    1. Cer instituirea “STARII DE URGENȚĂ” care nu a făcut-o Președintele României în C.S.A.,T., imediat. Nu a avut curaj . Aceasta se putea aproba in termen de … zile de către Parlamentul Româneii . DE ce nu o face este… și cu alte … făcute , nu cred că va mai ieși Președinte un
      LAȘ ȘI CU INTERESE ….,, ASTA A FOST O ȘEDINȚĂ CSAT , HABAR NU ARE CU TOȚI CONSILIERII. A VOTA IN CONTINUARE ACEST PERSONAJ, NU MERITĂ AL DOILEA MANDAT. CRED CĂ “NECUNOASTEREA” A FOST INDOLENȚĂ SI PROSTIE FĂRĂ MARGINI. MAI ȚINE ȘI O DELARAȚIE DE PRESĂ ….INCALIFICABILĂ ….!!!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută