Măsuri de protecție „inovative” la IPJ Olt

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Olt  au primit dotări de ultimă oră în contextul evoluției situației epidemiologice. Conducerea unității a asigurat pentru fiecare  autospecială  de poliție pixuri la conservă,  o inovație care cel mai probabil urmează să primească brevetul de invenție, ceea ce cu siguranță va stârni invidia multor țări subdezvoltate din Europa de Vest,  precum Germania, Franța sau Marea Britanie.

Ca orice invenție, pixul pus la saramură are și un ”manual de utilizare„  elaborat de o comisie de specialiști din cadrul IPJ Olt:

  • pixul va fi folosit doar de persoanele sancționate contravențional;
  • polițistul nu va atinge sub nicio formă pixul;
  • sticla trebuie să fie de 0.5 litri;
  • pixul folosit  va fi unul special;

Mai mult decât atât, la nivelul unității sunt implementate noi adăugiri la ”ordonanțele militare” emise  de Grupul de Comunicare Strategică, prin care cetățenii conduși la sediul poliției sunt obligați să declare dacă sunt bolnavi de COVID-19 sau nu. Asta este o dovadă clară că ”distanțarea socială” de la nivelul MAI e înlocuită cu  socializarea, iar lucrul cu publicul sau audiențele nu sunt un impediment.

Totodată, ”specialiștii” din cadrul IPJ Olt  au atras atenția că în cazul în care polițiștii nu vor  legitima persoane, le vor fi retrase autospecialele de poliție și vor patrula pe jos. Dacă la nivelul unității se dorește contabilizarea unor cifre, îi anunțăm că doar persoanele suspecte vor face obiectul legitimării, conform procedurilor existente, dar cel mai probabil și în acest caz specialiștii au elaborat noi proceduri  doar pentru IPJ Olt. Acum stăm și ne întrebăm, dacă vor fi retrase autospecialele, ce se va întâmpla cu pixul la conservă? Va merge polițistul pe stradă ținând într-o mână agenda și în cealaltă conserva?

Până la noi directive pe care le vor primi din partea IPJ Olt, noi le sugerăm colegilor să respecte ordonanțele militare emise de Grupul de Comunicare Strategică, să se protejeze și să respecte distanțarea socială și nu în ultimul rând să acționeze conform procedurilor IGPR, că despre invenții, brevete și minunății tot vom auzi de acum înainte.

P.S. Acesta nu e un pamflet, ci sunt mesaje care au fost transmise pe grupurile de socializare tip whatsapp de factorii de decizie din cadrul IPJ Olt.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

Sindicatul EUROPOL: Măsuri de protecție „inovative” la IPJ Olt

Distribuie

2 răspunsuri

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.