Locurile pentru promoția de agenți de poliție pe județe

Aceasta este lista cu locurile disponibile la nivelul inspectoratelor județene de poliție care a fost  pusă la dispoziție pentru Școala de Agenți de Poliție Cluj Napoca și Câmpina. Mai jos aveți afișate cifrele oficiale pentru care viitorii agenți de poliție au optat la repartizare. Le dorim succes în activitate și să nu uite că ”Viitorul le aparține”!

Avem mare încredere în potențialul viitorilor noștri colegi și sperăm că își vor lăsa amprenta asupra sistemului care încet, încet începe să se curețe de mentalitățile comuniste. Mai mult, le transmitem că vom fi alături de ei pentru ca drepturile pe care le au să le fie respectate și vrem ca fiecare dintre ei să știe că organizația noastră, la fel de tânără, le stă la dispozțitie, ca un veritabil partener de încredere.

Echipa Sindicatului EUROPOL le dorește mult succes absolvenților, multă baftă  și să nu uite că: Viitorul le aparține”!

 

Sindicatul EUROPOL: Locurile pentru promoția de agenți de poliție pe județe

Distribuie

4 răspunsuri

  1. Buna seara. Intrebarea pentru Dvs este urmatoarea:daca media generala de la purtare este 8,75 si a fost scazuta din cauza absentelor si nu din cauza comportamentului, se mai poate face ceva,tinand cont ca media minima acceptata este 9.Multumes

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută