Liber pentru mutarea ofițerilor între județe

Având în vedere că Ministerul Afacerilor Interne a aprobat demararea procedurii de organizare a concursurilor pentru trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor, structurile subordonate au transmis numărul de funcții care ar putea fi ocupate prin acest tip de concursuri, în funcție de necesitățile operative ale domeniului de activitate.

În acest context, am solicitat IGPR, IGPF și IGI să efectueze demersuri pentru a centraliza solicitările ofițerilor de poliție care doresc să se mute în județele de domiciliu, iar după stabilirea numărului de rapoarte înregistrate la nivelul fiecărei unități,  să aibă în vedere aprobarea acestora și implicit punerea la dispoziție a posturilor astfel vacantate pentru ocuparea lor prin concursul de recrutare din sursă internă.

Această măsură reprezintă un demers firesc pe care trebuie să îl aibă în vedere inspectoratele generale, în condițiile în care avem sute de cazuri sociale, de separare a familiei, de persoane aflate în întreținere sau cazuri umanitare asupra cărora se impune să se aplece și care pot fi soluționate facil prin această acțiune.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Liber pentru mutarea ofițerilor între județe

Distribuie

3 răspunsuri

  1. Poate renunțați la click bate! Ce liber la mutarea ofițerilor între județe? Este ceva oficial? Este doar o solicitare pe care voi, în mod corect și pertinent ați adresat-o IGPR. Dar oficial nu a fost aprobat nimic.

  2. Au mai făcut ei asta și cu adresa cu diplomele, care de fapt tot așa era ceva făcut de ei, dar au făcut poza fara antet. Și s-au dus unii colegi pe la resurse să depună și au constatat cu stupoare că nu e nimic oficial. Prin chestiile astea nu faceți decât să vă bateți și voi joc de polițiști și să vă pierdeți credibilitatea.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută