Legea 115/2017 de aprobare a OUG 9/2017 a fost publicată. Permanență, sporuri și salariu de merit

Conform prevederilor în vigoare, ea va produce efecte la 3 zile de la publicarea în M. Of. al României.

Sindicatul EUROPOL: Legea 115/2017 de aprobare a OUG 9/2017 a fost publicată. Permanență, sporuri și salariu de merit

Distribuie

5 răspunsuri

  1. Buna ziua. Spuneți ne, efectiv ce sporuri se vor raporta la solda de functie. Pt k știm k multe sporuri deja sunt incluse in solda. Sporul de vechime (gradația), ore de noapte, sporul de pericol, SDSL, am văzut k sunt trecute separat pe fluturas. Si daca solda de funcție va fi de 1450 cuantumul compensației de chirie va fi 50% din aceasta suma? Trebuie emis ordin de ministru, norme de aplicare? Mulțumesc.

    1. Vom reveni in aceste zile cu un exemplu concret de calcul. Ordin trebuie emis doar pentru sporul de 40%.

  2. Exista un termen anume pt emiterea ordinului de ministru pt sporul de 40%, dupa publicarea legii?Si cu ce data se acorda acest spor?De la data emiterii ordinului, a intrarii in vigoare a legii sau 1 aprilie?Pt lunile mai si aprilie se acorda acest spor?Sau incepand cu luna iunie, platit in iulie?

    1. Nu exista un termen insa reprezentantii Sindicatului EUROPOL au participat la intalnirea de la MAI de saptamana trecuta unde ministrul a precizat ca imediat dupa dezbaterile din Comisia de Munca pentru Camera Deputatilor, vor constitui grupul de lucru pentru a intocmi proiectul de Ordin.

  3. Sporul este de 40% din salariul de functie, minim 1450 lei sau se aplica la salariul de functie din 2009, 2010…..nici nu mai stiu.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.