La mulți ani 2019, la mulți ani dragi polițiști !

Anul 2019 se apropie cu pași repezi și privim retrospectiv la ce a însemnat anul care trece pentru noi, ce a adus bun, ce a adus rău, cât am evoluat, oare am fost cei care ne-am propus să fim !?

Suntem  noi, față în față, privind la anul care a trecut și care ne-a adus mai multă maturitate, mai multă înțelepciune și  mai multă răbdare. Privind în urmă, n-am putea spune că nu avem și regrete. Avem pentru că întotdeauna ne dorim să facem ceea ce este mai bine, însă uneori obstacolele sunt mai mari decât puterea de a face. 
În ansamblu a fost un an și cu reușite, dar și cu eșecuri, însă noi  suntem aceeași, dar mai înțelepți, mai îngăduitori, mai puternici și mai încrezători în noi și doar împreună vom reuși să ne câștigăm drepturile. Chiar dacă ne așteaptă un an greu, noi vom continua să luptăm pentru ca drepturile polițiștilor să fie respectate.
În această noapte, mii de polițiști vor fi la datorie, atât pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, cât și pentru paza frontierelor. Ne înclinăm în fața lor și le urăm o seară fără evenimente. Totodată, ținem să urăm tuturor polițiștilor un An Nou cu sănătate și numai bucurii, iar pentru că timpul nu mai are răbdare, nu spunem decât că VIITORUL NE APARȚINE!
LA MULȚI ANI !

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: La mulți ani 2019, la mulți ani dragi polițiști !

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută