La IPJ Vâlcea s-a constituit Filială EUROPOL

La data de 24.02.2017, la sediul IPJ Vâlcea a avut loc şedinţa de constituire a Sindicatului Poliţiştilor Europeni EUROPOL, Filiala Vâlcea.

Am fost plăcut surprinși să vedem că în sală sunt numai polițiști tineri și dornici să își aducă contribuția în lupta sindicală.  În prima parte a ședinței, s-au desfășurat alegerile pentru funcțiile din cadrul Filialei Vâlcea, după cum urmează:

Președinte: Ion Stuparu;

Vicepreședinți: Robert Flavius Ciucă, Alexandru Băicoianu și Sorin Gulică.

Ulterior, am avut parte de aproape 3 ore de discuții pe o serie de probleme profesionale, aspecte de natură salarială, dar și chestiuni ce țin de organizarea serviciului polițienesc. Am apreciat foarte mult contribuția colegilor prezenți în sală pe marginea subiectelor dezbătute și avem certitudinea că Filiala Vâlcea va reprezenta o organizație foarte activă care va genera rezultate vizibile pentru polițiștii vâlceni.

În numele celorlalte Filiale EUROPOL și a conducerii centrale, le urăm bun venit în rândul organizației și succes în drumul pe care l-au început.

Sindicatul EUROPOL: La IPJ Vâlcea s-a constituit Filială EUROPOL

Un răspuns