La IPJ Sălaj se înființează Filială a Sindicatului EUROPOL

În data de 31.03.2017, începând cu ora 13:00, în sala de ședință a IPJ Sălaj sunt așteptați toți membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, pentru a participa la constituirea Filialei Sălaj.

În cadrul noului proiect sindical, am avut susținerea unui număr mare de polițiști tineri din cadrul IPJ Sălaj, dar și colegi cu experiență care au hotărât să se implice în activitatea sindicală, nemulțumiți de modul în care organizațiile sindicale și-au făcut treaba.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza și alegeri pentru funcțiile de vicepreședinte și 5 vicepreședinți de la nivelul Filialei, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 31.03.2017, inclusiv.

De asemenea, vom dezbate ultimele noutăți cu privire la salarizarea polițiștilor dar și cu privire la diferitele propuneri existente pe OUG 9/2017.

Lucrările vor fi conduse de agent șef adjunct Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL care va fi însoțit de lideri din conducerea Filialei Satu Mare a Sindicatului EUROPOL.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!
Pana la data întâlnirii va puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: La IPJ Sălaj se înființează Filială a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută