La IPJ Dolj continuăm să avem cea mai numeroasă Filială a Sindicatului EUROPOL

O delegație a Biroului Executiv Central al Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, formată din Cosmin Andreica, Ioan Cănărău și Ion Stuparu, a participat miercuri, 19 februarie, la mai multe întâlniri cu polițiștii din IPJ Dolj.

Printre problemele abordate s-au numărat cele referitoare la modalitatea în care vor fi eliminate inechitățile salariale în urma Deciziei ÎCCJ 51/2019, la OUG 20/2020 care stabilește noi reglementări pentru accederea și eliberarea din structurile poliției judiciare dar și aspecte referitoare la programul de lucru și formele de organizare ale acestuia.

Totodată, la întâlnirea programată la ora 17:00, în clubul IPJ Dolj, alături de echipa Filialei Dolj a Sindicatului EUROPOL am clarificat mai multe aspecte care au fost lansate în mod tendențios, cu scopul de a crea derută și de a ridica suspiciuni nefondate, menite să justifice reactivarea unui alt sindicat în cadrul unității.

Cu toate aceste atacuri, colegii noștri au fost consecvenți și au rămas alături de echipa Filialei Dolj care le-a adus rezultate notabile și i-a reprezentat cu succes, echipă formată din Ștefan Rotaru, Alexandru Preda, Bogdan Gulie, Gabriel Manafu, Ștefan Patroi, Cristi Ciortan, Mihai Dugăenescu, Bogdan Devesel, Iuliana Dulea, Mihai Calafeteanu și Mădălin Tudor .

Important pentru noi este ca membrii uneia dintre cele mai numeroase filialei ale Sindicatului EUROPOL să știe că prioritatea noastră sunt interesele lor, pe care le vom reprezenta și pe viitor într-un mod la fel de eficient.

De asemenea, în legătură cu procesele din care fac parte, le comunicăm faptul că dosarul ce vizează aplicarea HG 1, cu privire la stabilirea salariului de funcție peste nivelul salariului minim, fără a fi incluse sumele compensatorii, se află în momentul de față la Curtea de Apel București.

În legătură cu dosarul ce vizează obligarea IPJ Dolj la plata salariului la nivelul maxim aflat în plată la nivelul instituției, acesta va fi câștigat ca urmare a Deciziei ICJ 51/2019, iar membri care sunt incluși în acest dosar vor beneficia suplimentar de plata retroactivă a sporului de fidelitate și studii superioare dincolo de cei 3 ani prevăzuți în proiectul de OUG pe care MAI îl pregătește.

Este important să precizăm că Sindicatul EUROPOL poate reprezenta în fața instanței doar polițiștii care au calitatea de membru pe toată durata procesului. În continuare, vă asigurăm de întreaga noastră atenție și ne vom da interesul pentru a rămâne cel mai relevant sindicat de la nivelul IPJ Dolj.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: La IPJ Dolj continuăm să avem cea mai numeroasă Filială a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Un răspuns

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută