La IPJ Alba se înființează Filială a Sindicatului EUROPOL

În data de 09.02.2018, începând cu ora 13:00, în sala de festivități din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Alba sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei Alba a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 vicepreședinți, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 09.02.2018  inclusiv.

În cadrul întâlnirii vom dezbate și problemele salariale existente cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea.

Ședința va fi prezidată de agent șef adjunct Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL și reprezentanți ai celorlalte filiale.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!
Pana la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

 

 

 

 

 

 

 

Sindicatul EUROPOL: La IPJ Alba se înființează Filială a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Un răspuns

  1. Domnilor luati atitudine…. Olguta Vasilescu minte cum respira…In urma cu doua zile spunea pe toate posturile ca salariile mici sunt cele care vor creste cel mai mult….Iar acum vedem ca pentru cei cu salarii mici va fi o crestere pe net de 3-4% care inseamna in jur de 100 lei, iar pentru parlamentari si presedinte salariile cresc cu 8% respectiv 10% ceea ce in bani inseamna intre 800-1200…..

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută