În data de 21.03.2018, începând cu ora 15:00, la sediul  Sectorului Poliției de Frontiera Aeroport Cluj, sunt invitați toți polițiștii de frontiera din cadrul Aeroportului International “ Avram Iancu” care doresc să facă parte din noul proiect sindical.

Sunt așteptați atât membrii organizației care deja s-au înscris, cât și colegi care vor să audă ultimele informații legate de salarizare și legislația incidentă muncii de poliție.

Polițiștii de frontieră care doresc să se implice în acest proiect, sunt așteptați până la începerea ședinței să se înscrie pe una din funcțiile de conducere ale filialei, fiind disponibilă 1 funcție de președinte și maximum 5 funcții de vicepreședinte. Până la data întâlnirii, polițiștii de frontieră se pot înscrie și on line la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Ședința va fi prezidată de agent șef adjunct Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL și reprezentanți ai celorlalte filiale.

Sindicatul EUROPOL: La aeroportul Cluj Napoca polițiștii de frontieră vor avea Filială a Sindicatului EUROPOL