IPJ Tulcea va avea Filială a Sindicatului EUROPOL

În data de 23.02.2021, începând cu ora 11:00, în sala de ședințe a Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și colegi care nu au aderat încă la organizația noastră, pentru a participa la constituirea Filialei Tulcea a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

La ședința de constituire urmărim să alegem polițiști care doresc să se implice în activitatea sindicală și care pot ocupa una din cele 6 funcții disponibile pentru coordonarea activității filialei, respectiv una de președinte și 5 funcții de vicepreședinte. Candidaturile pot fi transmise prin orice mijloc de comunicare pe unul din canalele organizației noastre sau pot fi depuse fizic inclusiv în ziua ședinței din 23.02.2021.

În cadrul întâlnirii vom dezbate problemele salariale existente și impactul acestora pe viitor, demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea, dar și aspecte ce țin de calendarul și formele de protest asumate prin consultarea polițiștilor de către organizația noastră.

În cadrul întâlnirii vom dezbate problemele de actualitate respectiv demersurile necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea. Ședința va fi prezidată de conducerea Biroului Executiv Central a Sindicatului Europol.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a vă alătura proiectului nostru sindical! Până la data întâlnirii vă puteți înscrie în organizația noastră și online la:http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: IPJ Tulcea va avea Filială a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.