Alegeri pentru Filiala Caraș-Severin a Sindicatului EUROPOL

În data de 08.12.2022, începând cu ora 11:00, în localitatea Băile-Herculane din județul Caraș-Severin sunt  așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la procesul de alegere a noii echipe ce va coordona Filiala Caraș-Severin a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

Procesul electiv va avea drept scop ocuparea funcției de președinte și a celor 5 de vicepreședinte, motiv pentru care membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 05.12.2022 inclusiv.

Cu ocazia acestei întâlniri vom dezbate atât problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea la nivelul IPJ Caraș-Severin și a structurilor teritoriale aflate în subordinea instituției, iar în același registru vor fi discutate inclusiv aspectele ce țin de modalitatea de decontare a drepturilor de transport ale polițiștilor.

La ședință vor fi prezenți membrii Biroului Executiv Central ai organizației noastre, în cadrul acesteia fiind prezentate și detalii referitoare la activitățile de protest asumate până la acest moment, lucrările fiind prezidate de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL.

Vă așteptăm în număr cât mai mare! Până la data întâlnirii vă puteți înscrie inclusiv online la Vreau să devin membru.

Viitorul ne aparține !

Sindicatul EUROPOL: Alegeri pentru Filiala Caraș-Severin a Sindicatului EUROPOL

Un răspuns

1. Salutare colegi. Doresc implicare în activitatea sindicală la care am aderat, totodată susțin candidatura pentru o funcție eligibilă,in conducerea organizației sindicale.Mentionez, că, momentan sunt membru Snpcc,pensionar.Cu deosebită considerație.Petre. Vladulescu.