IPJ Bihor va avea Filială a Sindicatului EUROPOL

În data de 14.01.2020, începând cu ora 12:00, în sala de ședință din cadrul IPJ Bihor, sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei Bihor a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

La ședința de constituire urmărim să alegem polițiști care doresc să se implice în activitatea sindicală și care pot ocupa una din cele 6 funcții disponibile, una de președinte și 5 de vicepreședinte. Candidaturile pot fi transmise prin orice mijloc de comunicare pe unul din canalele organizației noastre sau pot fi depuse fizic inclusiv în ziua ședinței din 14.01.2020.

În cadrul întâlnirii vom dezbate problemele de actualitate respectiv demersurile necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea. Ședința va fi prezidată de conducerea Biroului Executiv Central a Sindicatului Europol și de asemenea, vor participa și președinți din cadrul celorlalte filiale teritoriale. Până la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: IPJ Bihor va avea Filială a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută