Ioan Cănărău, cuvinte din suflet!

Să fim înțeleși, odată pentru totdeauna! Am crezut în SNAP, eu, Cosmin Andreica, Stroe Viorel, Daniel Constantin Avasilcăi, Daniel Corodeanu, Alen Nuțu, Mircea Olteanu, Văsuț Felix, Andrei Pop, Butnaru Gabriel și multi alții care, ca nebunii, ne-am băgat într-o luptă grea cu sistemul acesta odios numit Poliția Română.

Chiar credeam , acum câțiva ani, că vom deveni o forță de neînvins și că vom reuși să schimbăm ceva. Am uitat de familii, de prieteni, de distracții și am „voluntariat” pentru crezul nostru. Dar, din păcate trebuie să existe și un dar. Undeva, cândva, ceva s-a rupt, s-a început prigoana noastră, aveam zilnic o porție de „pumni în gură”, urlete, zbierete din partea „sublocotenentului în rezervă” care se transformase exact în tipul de individ criticat și hulit în comunicatele SNAP, tipul de șef „proprietar de plantație „.

Am trecut în opoziție și am încercat, cu eforturi disperate să readucem sindicatul la ce a fost odată! N-am reușit din cauza lașilor, slugilor și a „pupincuriștilor – lipitori”. Sincer eu m-am speriat când vedeam cu ochii mei cum cei pe care-i credeam adevărați lideri se transformau în niște creaturi înfricoșătoare. SNAP devenise mai odios decât „sistemul odios”! Eu nu am mai rezistat și mi-am dat demisia, Cosmin și Viorel au mai încercat să mai salveze câte ceva, dar nu au reușit . Molima se întinsese peste tot.

Cu multă durere în suflet, cu multe regrete pentru tot timpul pierdut și toate eforturile noastre, ne-am rupt de sindicat și am decis că putem să continuăm ce am început, sub altă formă, să o luăm de la zero, să dovedim că nu suntem ca ei, ca cei care s-au lăsat cumpărați și au trădat mișcarea sindicala. Lăsând modestia deoparte vă spun că așa suntem noi crescuți, clădiți, formați, de familii și de sistem!

Cu siguranță veți întreba de ce atâta înverșunare și patimă?  De ce, pentru ce luptele astea între sindicate? Nu e nicio luptă, e pură democrație și atitudine firească împotriva derapajelor de la normalitate. Doar informăm, nu alergăm disperați pentru cotizanți cărora să nu le pese cum li se cheltuiesc banii. Am văzut câteva comunicate SNAP care arunca cu noroi în Cosmin Andreica! Minciuni ordinare, comportamente puerile, maturitate sub nivelul marii! Când aud expresia asta „…fratele meu Coarna” mi se zburlește părul și mi se face pielea de gaină! Vouă nu ? Mai bine s-ar lua ei de mânuță, așa ca frații și ne-ar lăsa pe noi în pace!

Doamna ministru a gafat rău de tot când a permis ca la sedința din sediul IGPR să participe „liderul” care a făcut toată mișcarea din poliție de rușine! Să avem pardon, dar unii dintre voi încă mai cotizează pentru SNAP, din păcate! Voi sunteți singurii care puteți repara ce alții strică! Un sindicat fără fonduri din cotizații este un sindicat pierdut! Nu credeți că a venit timpul să trageți pe linie moartă organizațiile care nu vă mai reprezintă și să le „alimentați” pe cele care chiar luptă drept pentru polițiști? E foarte simplu, cu un minim efort vă puteți schimba soarta în bine!

Nu ne dorim cu toții o reforma în Poliția Română? Dacă da, ar trebui să începem cu una în sindicatele din politie! Pieptul în fata, privirea înainte dragi colegi ! Viitorul ne aparține!

Ioan Cănărău, lider sindical

Sindicatul EUROPOL: Ioan Cănărău, cuvinte din suflet!

Distribuie

2 răspunsuri

  1. si eu am crezut in SNAP dar timpul mi-a dovedit ca am crezut dejeaba,deoarece acest sindicat nu era pt noi agentii era pt rezolvarea problemelor sefilor,aici ma refer la prim vicepresedintele Mandache Constantin care aici la Cluj se pupa in fiecare dimineata cu sefii politie cluj deatunci si anume cu Chestorul Pacuraru,cu comisarul Muresan Alexandru si Pintea Cristian,ia pe noi agentii ne-a uitat si nu nea mai sprijinit in lupta noastra cu sistemul ticalosit,azi cei trei fosti sefi ai IPJ Cluj sunt istorie fiind trimisi in judecata si condamnati toti trei,pe noi cei care nu eram de partea lor ne-au inlaturat din politie cu acordul lui Mandache Constantin care sper din toata inima sa plateasca odata pentru ticaloseniile facute si intr-o zi sa devina istorie,

  2. Eu sunt din Iaşi…si l-am cunoscut in repetate randuri…pe numitul….Mandache Constantin….l am crezut …inițial…un ardelean brav si de admirat…dar stand de vorba cu el…in mai multe randuri…mi am dat seama…tot eu ….ca are un caracter subversiv si pervers….iar lui ala de l cheamă…sau chema……SURUGIU sau cum il mai chema….i am spus peesonal in față…cu mulți ani in urmă…..că tu nu eşti lucru curat…si nu ai intenții bune…pt politisti….si a ranjit la mine…in loc sa zambească…si a inchis discutia…..asta a fost acum cel putin 5-6 ani..daca nu chiar mai bine….ca nici nu mai stiu…ca asa repede trece timpul….ca pasarea in zbor!!!!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.