Inregistrari video necenzurate din sediul Poliției

Nu vrem să credem ca intenționat unii reprezentanți ai presei locale și centrale au prezentat eronat incidentul din Mun. Roman unde, într-un bar, niște indivizi au făcut scandal și despre care s-au spus că s-au „pupat” cu polițiștii. Poate a fost o scăpare sau impulsul de a avea o știre senzațională a fost mai presus de o corecta informare.

https://a1.ro/news/social/imagini-controversate-intrun-bar-din-roman-sarutari-si-batai-pe-umar-intre-un-scandalagiu-si-un-politist-id746907.html 

Niciun polițist nu a pupat vreun infractor sau interlop. Polițistul din imagini l-a băgat la răcoare, ultima dată, pe individul beat manga care, de fapt,  încerca să-i arate “simpatia” într-un mod manelistic, mahalagist, caracteristic celui care vrea sa ” pupe ” stăpânul care l-a pus la punct. Bineînțeles că unii preferau o luptă pe viață și pe moarte între cei doi, nu o rezolvare a situației în mod pașnic, cu tact si profesionalism. În prezența polițiștilor, nu a fost nimeni lovit iar problema era că nu reușea patronul să-i convingă sa plece din bar după ce si-au “băut mințile”.

E mai ușor să suni la 112 decât să respecți legea sau să plăteștti serviciile unei firme specializată de pază. În imaginile de mai jos veți vedea cum înteleg cei doi “pupăcioși de polițiști” să se comporte cu aceștia în sediul Politiei Mun. Roman, după ce au fost ” săltați” din fata barului, (a omis patronul sa dea imaginile presei) când s-au întors și au spart un geam, nerespactând indicațiile polițiștilor de a se deplasa la domiciliile lor.

Indivizii sunt cercetați penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care și cea de ultraj. După constatarea faptelor au trecut și pe la parchet unde au fost premiați și cu niște măsuri judiciare. Ințelegem că se duce o campanie de denigrare a polițiștilor care, cu miile, au deranjat liniștea ” măturoaielor ” din conducerea MAI, dar daca e sa informam corect, haideți să o facem până la capăt. E păcat să-ți vinzi căciula pentru un titlu pompos și o știre de breaking news, dar neadevărată.

Viitorul ne aparține!

Ioan Cănărău, Vicepreședinte Sindicatul EUROPOL și Președintele Filialei Neamț al Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Inregistrari video necenzurate din sediul Poliției

Distribuie

Un răspuns

  1. O tara de rahat care nu își merita polițiștii!
    Ar trebui sa ii lăsăm o săptămână dara polițiștii, sa vedeți după aia cum ne vor ruga sa revenim, vom primi ceea ce vrem și vom fi tratați cu respect.
    Degeaba ai scoli și spitale moderne, dacă nu poți sa ajungi în siguranță la ele. Politia Romana este singura instituție care asigura ordinea și liniștea publica! Restul, mănâncă și ei o pâine, au un serviciu doar…

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută