Frontiera Mehedinți și-a constituit Filială EUROPOL

 Vineri, 13 octombrie, la sediul STPF Mehedinti, a avut loc ședința de constituire a Filialei Sindicatului EUROPOL a Politiei de Frontiera Mehedinti.

Deși superstițioșii ar spune ca data de 13 e una cu ghinion, polițiștii de frontieră mehedințeni au venit sa cunoască noul proiect sindical  și sa își constituie, în mod oficial, filiala.

La ședinta a participat și cms. Necsoiu Madalin, seful Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Mehedinți,  care a ținut sa fie prezent pentru lua la cunoștință în mod direct de problemele polițiștilor, dar și de obiectivele pe care și le-a stabilit conducerea Filialei Sindicatului EUROPOL a Politiei de Frontiera Mehedinți.A fost un dialog productiv,spunem noi, pentru ambele părți iar problemele preluate de la colegii noștri vor face obiectul unei ample documentări pentru a readuce pe un făgaș normal modul în care colegii noștri își desfășoară activitatea.

Ne-a fost alături și președintele Filialei Sindicatului EUROPOL Mehedinți din cadrul IPJ Mehedinți, Ghenciu Raul. În urma procesului electiv desfășurat, conducerea Filialei Mehedinți are următoarea formula:

– Președinte: Vlad Oliver

–Vicepresedinti: Pitic Bejenariu Mihai, Gherghescu-Vilceanu Constantin Daniel, Vaduva Laurentiu Marian si Dinulescu Iulian.

Le dorim succes și ne punem speranța că își vor reprezenta membrii cu profesionalism si incredere.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

 

Sindicatul EUROPOL: Frontiera Mehedinți și-a constituit Filială EUROPOL

Distribuie

2 răspunsuri

  1. Felicitări comisarului de politie Necsoiu Madalin seful Serviciului Teritorial al Poliției de Frontiera Mehedinți si întregului personal ce face parte din Politia de Frontiera Romana pentru profesionalismul de care dau dovada zi de zi si in toate situatiile pe care le întâlnesc. Respect pentru Politia de Frontiera Romana si succes in aderarea la Spațiul Schengen

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută