Focar cu 18 polițiști infectați la Poliția de Frontieră Iași

După ce în urmă cu câteva zile un focar de infecție cu virusul Sars-Cov-2  se înregistra la Sectorul Poliției de Frontieră Halmeu,  astăzi avem de-a face cu unul  și mai mare la Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, unde nu mai puțin de 18 polițiști de frontieră au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Numărul personalului MAI infectat a trecut de 2500, iar creșterea de la o zi la alta e alarmantă, însă nici vorbă de acordarea stimulentului de risc din fonduri europene nerambursabile pentru polițiști, fonduri care  de altfel nu au nicio legătură cu cele de la bugetul de stat.

Măcar acum când avem înregistrate această explozie de infectări, să se înțeleagă importanța  și rolul personalului din sistemul de apărare și ordine publică, fapt pentru care solicităm încă o dată ministrului Vela să propună în ședința de guvern modificarea actului normativ care reglementează acest drept, similar cadrelor medicale și profesorilor.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Focar cu 18 polițiști infectați la Poliția de Frontieră Iași

Distribuie

Un răspuns

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.