Fără bilete de odihnă la Mamaia

Deși inițial, Direcția de Asigurare Logistică și Integrată din MAI a emis o informare privind deschiderea sezonului pentru cazări în cadrul hotelurilor din subordinea ministerului, potrivit căreia, începând cu luna iunie 2020, polițiștii puteau transmite un e-mail la adresa cazari.dali@mai.gov.ro cu cel mult 30 de zile înainte de perioada vizată, pentru a-și face rezervări la unul din hotelurile Meridian-Mamaia, Excelsior-Brașov și Turist-Predeal, polițiștii au avut parte de mai multe impedimente.

Astfel, la scurt timp după ce colegii noștri au transmis mailuri în vederea rezervării spațiilor de cazare, conform celor menționate în adresa emisă de către Direcția Asigurare Logistică Integrată, aceștia au fost informați că în perioada iulie-august 2020, locurile de cazare în Centrul de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă Meridian-Mamaia, vor fi distribuite pe serii conform prevederilor OMAI nr.243/2011.

Din cauza măsurilor stabilite pentru prevenirea și combaterea pandemiei generate de coronavirusul SARS-CoV-2, Direcția Asigurare Logistică Integrată a fost nevoită să procedeze la anularea concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante de personal contractual necesare operaționalizării serviciilor turistice oferite în cadrul Centrelor de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă Meridian din Mamaia și Diana din Saturn, astfel că pe întreaga perioadă a sezonului estival va funcționa la capacitate redusă, respectiv 5 niveluri(parter+4 etaje) din cele 10 existente, doar Complexul Meridian din Mamaia, cu rolul exclusiv de asigurare a misiunilor specifice derulate de către IGPR și IGSU  pe litoralul Mării Negre, conform aprobării MAI.

Așadar, polițiștii pot transmite solicitări de cazare pe adresa de e-mail cazari.dali@mai.gov.ro, numai pentru  Centrul de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă Excelsior Brașov și Baza de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă Turist din Predeal, rezervările efectuându-se în continuare pe principiul primul venit-primul servit.

Echipa Sindicatului Europol.

Sindicatul EUROPOL: Fără bilete de odihnă la Mamaia