Este oficial!Elevii au primit banii pe card

După ce am sesizat în urmă cu două zile conducerea IGPR despre faptul că elevii Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina nu și-au primit contravaloarea în bani a normei de hrană, corespunzătoare lunii ianuarie, pe perioada practicii, azi am fost informați că banii au fost virați pe cardurile elevilor. Am fost surprinși de operativitatea manifestată pentru rezolvarea problemei, asta în timp ce cu o zi în urmă, biroul de comunicare al IGPR încerca disperat să transmită presei că ceea ce am postat noi sunt baliverne și că elevii nu au nicio restanța.

Este mai puțin important acest aspect, însă este de precizat că tot azi, elevii ambelor școli de agenți de poliție, Câmpina și Cluj, au primit pe carduri și contravaloarea normei de hrană corespunzătoare lunii februarie. Acesta este un exemplu clar că instituțiile sunt pline de incompetenți ale căror greșeli au prejudiciat sute de elevi care se află în practică și care au fost obligați să se descurce timp de aproape 2 luni cu fabuloasa sumă de 109 lei care reprezintă solda pe care au primit-o în luna ianuarie.

Totuși, chiar dacă elevii nu au avut curajul să pună întrebări, pentru nu supăra vreun cadru, o vom face noi. Și asta pentru că nu este normal să îți bați joc de sute de elevi și ulterior să te scuzi că ai interpretat greșit prevederile legale. Le dorim baftă elevilor în practica pe care o urmează și le mulțumim pentru încrederea pe care au avut-o în organizația noastră.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Este oficial!Elevii au primit banii pe card

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută