Echipamente de protecție pentru polițiști

În această perioadă când virusul pandemic face ravagii la nivel mondial, folosirea materialelor de protecție nu e doar necesară, ci indispensabilă. Sindicatul EUROPOL a suplimentat stocurile existente sau mai bine zis inexistente de la nivelul mai multor unități de poliție și au furnizat polițiștilor măști, mănuși, viziere, dezinfectant de mâini și suprafețe, dar și servicii de dezinfectare a autospecialelor de poliție.

De asemenea, prin intermediul site-ul nostru, am pus la dispoziția voastră o pagină pe care să o folosim la culegerea de informații, sub protecția anonimatului, pentru a putea sesiza forurile superioare cu privire la lipsa echipamentului de protecție. Pe baza acestor date, am trimis sesizări punctuale și am primit chiar și confirmări la unele unități de poliție, că au fost suplinite lipsurile.

Trebuie să fim conștienți că orice ajutor este bine venit în condițiile în care, numai în ultimele zile avem deja cazuri de confirmări a îmbolnăvirii cu COVID-19 în tot mai multe județe. Infectarea nu ține cont nici de armă, nici de structură și nici de grad, riscurile sunt aceleași pentru toți polițiștii care vin zilnic la serviciu.

Până la acest moment, am distribuit peste 2500 litri de dezinfectant de mâini, 5000 de măști, 6000 de mănuși, 2000 de viziere, am facilitat dezinfectarea a peste 400 de autospeciale de poliție, respectiv am direcționat diverse ajutoare din partea unor companii private.

Orice ajutor este bine venit și pe aceasta cale, dorim să le mulțumim liderilor din teritoriu, polițiștilor, dar și cetățenilor cu suflet mare care ne-au ajutat în aceste momente grele, pentru ca cei din prima linie să fie mai bine protejați.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Echipamente de protecție pentru polițiști

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută