Echipament și bani de chirie pentru polițiști

Polițiștii își primesc drepturile salariale și echipamentul necesar pentru desfășurarea activităților numai dacă managerii sunt împinși de la spate.

Vorbim despre polițiștii  veniți din școlile de profil în această vară în cadrul Poliției Capitalei, care nu primiseră încă indemnizația de chirie și nici norma de echipare completă, având în vedere că seară temperaturile ajung la câteva grade, iar ei primiseră din școală doar cămașă cu mânecă scurtă.

Urmare a demersurilor întreprinse de colegii noștri sindicali de la nivelul Poliției Capitalei, cât și a mediatizării de acestor aspecte neconforme  de către trusturile de presă, tinerii polițiști au primit în aceste zile contravaloarea indemnizației de chirie, cât și  echipamentul specific pentru poliția rutieră, respectiv caschetă albă și geacă fluorescent-reflectorizantă, pentru colegii din cadrul Brigăzii Rutiere.

Polițiștii vor primi și stații de transmisie-recepție, acestea fiind deja  pe stoc și urmează a fi distribuite pentru ca aceștia sa nu mai fie în situația de a comunica prin semne sau țipete.

Nici pe departe nu putem numi ca pe un succes acest demers deoarece e ceva firesc de care trebuie să beneficieze polițistul, însă  modul în care se precipită lucrurile în  Ministerul Afacerilor Interne, ne determina să intervenim de fiecare dată când drepturile și interesele polițiștilor sunt încălcate.

Pentru orice alte probleme și aspecte de sesizat, nu ezitați să ne scrieți fie pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com, fie direct pe pagina de facebook Sindicat Europol.

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Echipament și bani de chirie pentru polițiști

Distribuie

Un răspuns

  1. De colegii de la posturi nu se mai interesează nimeni? Precizez faptul că odată cu cei încadrați în București au fost si altii care au ajuns la posturi si sunt in aceeasi situatie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută