Donăm pentru VIAȚĂ!

Ieri, 03 decembrie 2019, Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL, Filiala Dolj, a organizat o acţiune de donare de sânge, care a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Dolj, iar un număr mare de polițiști s-a prezentat pentru a dona, având în vedere nevoia acută de sânge din spitale din cauza scăderii numărului de donatori.


Acţiunea umanitară a fost desfăşurată în scopul conştientizării cu privire la faptul că sângele este un produs care nu poate fi cumpărat sau fabricat, ci poate fi obţinut doar prin donare benevolă, iar prin bunăvoinţa fiecăruia dintre noi, putem contribui la salvarea persoanelor aflate în nevoie.  De asemenea, scopul acestei campanii este de a îndemna și de a responsabiliza cât mai mulți colegi si cetăţeni să doneze sânge voluntar.


Mesajul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova a fost unul scurt, cuprinzător și emoționant : “Vă mulțumim, în numele celor care au nevoie să trăiască!” Trebuie să înțelegem cu toții că acest gest minor pentru noi, înseamnă vieți salvate, fiind practic singurul mod prin care noi putem interveni în actul medical.


Dorim prin această campanie nu doar să îi ajutăm pe cei în suferinţă, care au nevoie urgent de sânge pentru a supravieţui, ci şi să îi facem pe oameni să înţeleagă că micile noastre acţiuni pot contribui la salvarea unor vieţi şi că fiecare dintre noi poate aduce o schimbare. Tichetele de masă primite de poliţişti în urma donării vor fi folosite pentru a cumpăra alimente şi alte produse, care ulterior vor fi dăruite unor persoane  din judeţul nostru aflate în dificultate. Actiunea a fost de un real succes, un număr de 70 de polițiști au donat sânge în cadrul acestei campanii umanitare, organizate de sindicatul nostru“, a declarat Gabriel Manafu, vicepreședintele Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, Filiala Dolj.

Viitorul ne aparține!

Sindicatul EUROPOL: Donăm pentru VIAȚĂ!

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută