Directorul de cabinet a lui Bode numit Inspector General

Îl mai țineți minte pe ministrul Bode cum critica el practica „împuternicirilor” pe care chiar a numit-o „bolnăvicioasă”?! Se pare că toată conducerea Ministerului Afacerilor Interne este grav „bolnavă”. După împuternicirea pe postul de inspector general al IGPF, pe un ofițer care nu a lucrat niciodată în Poliția de Frontieră și nu are nicio specialitate în problemele cu care se confruntă această instituție, acum este rândul directorului de cabinet a lui Bode, Marius Mihăilă, să beneficieze de avantajele de a fi fost coleg de bancă cu ministrul de interne. El a fost numit vineri, pe modul „silențios”, fără mare tam-tam, ca nu cumva să atragă atenția presei, în funcția de inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări. Nici pe site-ul MAI, nici pe site-ul IGI nu există niciun comunicat cu privire la această numire.

Pentru cei care nu îl cunosc pe Marius Mihăilă, nu trebuie să se rușineze pentru că nici nu aveau de unde să îl cunoască. Nu a ocupat prin concurs nicio funcție de conducere. A fost folosit ca președinte al Comisiei de Etică din cadrul Academiei de Poliție pentru albirea unor plagiatori celebri. A fost împuternicit ILEGAL inspector șef la IPJ Sălaj pe vremea când Bode de la Ministerul Transporturilor l-a rugat pe colegul său de partid, Marcel Vela să îl lase să conducă județul natal. A fost împuternicit rector pentru 3 zile la Academia de Poliție până s-a aflat că nu îndeplinea condițiile fiind în curs de cercetare disciplinară. A obținut gradul de chestor în decembrie 2021 din poziția „șezut” a scaunului de director de cabinet al ministrului de interne fără niciun fel de merit.

Noi l-am cunoscut pe Marius Mihăilă doar în momentul în care, de nicăieri, în ianuarie 2020, a fost împuternicit ILEGAL inspector șef al IPJ Sălaj. Și asta pentru că fiind mutat între Crăciun și Revelion, nu a verificat nimeni dacă este în curs de cercetare disciplinară și astfel a reușit să nenorocească un județ în perioada în care a fost el la comanda acestei structuri. Amintim aici doar câteva dintre sesizărilor noastre din acea perioadă pentru a vă delecta cu caracterul omului:

Un pionier al aviației preia frâiele Academiei de Poliție

Abuz de putere! Un inspector șef a refuzat acordarea concediului medical

Autospecială de poliție transformată în mașină personală

Inspector șef surprins în timp ce oprește abuziv șoferi

Agenții de poliție, condamnați să fie proști

Solicităm public premierului Ciucă să intervină și să verifice cele două numiri politice, în funcții cheie, cu o importanță vitală în contextul actual al conflictului din Ucraina și al fenomenului migraționist. Chiar s-au terminat toți specialiștii din Poliția de Frontieră și Inspectoratul General pentru Imigrări?! În raport cu studiile și specialitățile celor două nominalizări, apreciem că și femeia de serviciu era mai potrivită pentru aceste poziții decât două persoane care nu au lucrat nicio zi în instituțiile pe care acum le conduc.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Directorul de cabinet a lui Bode numit Inspector General

Distribuie

2 răspunsuri

  1. La Politia de Frontiera in momentul de fata a fost pus IUBIIII….un ofiteraș fara habar de fasia de protectie…care va urma a fi facuta pe frontiera de nord cu Rusia in curand…nu stie ce este o misiune in padurile din Sighet si Viseul de sus in patria traficanților de tigari…nici macar ce este un filaj de acolo de unde a venit.La situatia actuala trebuia sa ramana dl Bute…care este din zona a lucrat pe frontiera de nord, DAR…NU CONTEAZA ESTE NUMIT UN AUTIST CA SI DESPY …UN OM NEPOTRIVIT INTR-UN MOMENT FOARTE NEPOTRIVIT INTR-O ASEMENEA FUNCTIE IN CONTEXTUL ACTUAL.Tara arde si doamna Ferentz se piaptana…la….

  2. Bode se stie ca ,,suferea” de boala somnului,ne aducem bine aminte de vestitul accident in care mai mare m.a.i.dormea pe bancheta din spate.Dar ,uite domnule ca somnul lui naste monstri fara incetare,MIhaila ,,salajanul” fiind doar un mic vis de al sau.Apropo,e adevarat ca se ,,cloceste,,scoaterea politistilor din sistemul pensiilor militare? Daca nu,va rog sa iesiti public…daca da nu va mai ramane geana peste geana.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută