Dezbatere publica in 19.07.2017 la solicitarea Sindicatului EUROPOL

În urma solicitării organizației noastre pentru organizarea unei dezbateri publice pe proiectul de Ordin cu privire la Regulamentului privind organizarea și funcționarea centrelor de reținere și arestare preventivă, în data de 19.07.2017, începând cu ora 10:00, la sediul MAI va avea loc întlnirea. Mai jos redăm integral invitația primită și documentele incidente întâlnirii.

                                                                                                                   INVITAȚIE

                                                                                                                din 14.07.2017 

          În conformitate cu prevederile art.7, alin. (9) din Legea nr.52/2003 privind  transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Afacerilor Interne organizează miercuri, 19 iulie a.c., ora 10.00, o ședință publică pe a cărei ordine de zi figurează dezbaterea publică a proiectului Ordinului ministrului afacerilor interne pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea centrelor de reţinere şi arestare preventivă, precum şi măsurile necesare pentru siguranţa acestora (anexăm proiectul de Ordin, Referatul de aprobare a acestuia, împreună cu Regulamentul și anexele, documente care se regăsesc și pe site-ul MAI – www.mai.gov.ro, la secțiunea Transparență decizională).

          La această întâlnire sunt invitați să participe atât reprezentaţi ai M.A.I., cât şi ai societăţii civile care şi-au exprimat interesul faţă de acest proiect.

          În acest sens, toţi cei interesaţi pot lua parte la această activitate (estimată a avea loc pe parcursul a 2 ore), care va fi organizată la sediul Centrului Cultural al M.A.I., din Str. Mihai Vodă nr.17, Sectorul 5, București.

Întrucât participarea persoanelor interesate la dezbaterea publică se va face în limita locurilor disponibile în sala de şedinţe, vă rugăm să confirmaţi până marți, 18 iulie a.c., ora 14.00, participarea dumneavoastră, precum şi numărul de participanţi, la telefon: 021.264.86.17 sau e-mail: comunicare@mai.gov.ro.

Cu stimă,

Responsabil informare publică

Comisar șef de poliție Ileana Lupu

Anexe arest.prev.

Proiect Ordin arest prev

RA arest prev.

Referat RA arest prev.

 

Sindicatul EUROPOL: Dezbatere publica in 19.07.2017 la solicitarea Sindicatului EUROPOL

Distribuie

2 răspunsuri

  1. Sunt tare curios cati sefi de CRAP vor participa la aceasta dezbatere,loc unde ei trebuiau sa fie primii invitati?!!

  2. Nu de alta,dar am vazut de atatea ori cand Statutul Politistului era lucrat la MAI de cine vrei numai de politisti nu,adica erau politisti deveniti din jandarmi,pompieri,civili….pt ca au ajuns in aparatul central,dar habar nu aveau de politie.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.