De la 1 iulie polițiștii primesc vouchere de vacanță. A fost publicată OUG 9/2017

Revenim asupra informațiilor referitoare la acordarea voucherelor de vacanță, despre care s-a făcut vorbire în mai multe ocazii, atât de ministrul turimului cât și de ministrul finanțelor.În acest sens, a fost emisă Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 9/2017 privind unele măsuri bugetare în anul 2017, prorogarea unor termene, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative, unde se prevede suspendarea acordării primelor de vacanţă şi a voucherelor de vacanţă, până la data de 30 iunie 2017.

Practic, începând cu data de 01.07.2017, fiecare polițist va beneficia de acest drept, alături de celelalte categorii bugetare. Este important de precizat că în forma inițială a cadrului normativ, care stabilea acordarea acestor vouchere și tichete de vacanță, polițiștii și militarii erau excluși. Însă, pe baza declarațiilor făcute de membri Guvernului, de această dată nu se va mai face discriminare între categoriile de bugetari, iar fiecare va beneficia în prima fază de un voucher egal cu 1450 lei, echivalentul salariului minim brut pe economie garantat în plată. De asemenea, și diferența de 50% din salariul de merit este cuprinsă în actul normativ și va fi acordată începând cu 01 august 2017.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: De la 1 iulie polițiștii primesc vouchere de vacanță. A fost publicată OUG 9/2017

Distribuie

9 răspunsuri

  1. Marea mărire de 10%, am primit 29 de lei si cand mi-a luat salariul de merit cu un an înainte sa se suspende , mi-au scăzut salariul cu 210 lei . asta este logica in armata ,cand aud cei din viata civila (care muncesc pe rupte pentru salariul minim pe economie)ca ne cresc salariile cu 10% ne fac nesimțiți si nesatui , asa ca nu fiți mulțumiți cu firimituri ,luptați pt echitate pentru toate categoriile de salariați.

  2. O MARE FĂCĂTURĂ….PT NAIVI SI CEI CE AU FOST INVATATI CU PUTIN SI NIMIC TOATĂ VIAȚA!!!!….MIE SA MI DEA BANII DE VOUCHER…IN SALARIU.SI SA MI MAREASCA SALARIU…..CA GASESC EU UNDE SA MA DUC…CU BANII ASTIA…NU SA MI DEA…VOUCHER….SI SA MA OBLIGE SA MA DUC LA ANUMITE HOTELURI…CU GANDACI IN CAMERĂ…CU CARE AU IEI CONBINATII….SI SA MA COSTE 10 LEI UN SUC…SI SA FAC FOAMEA PE ACOLO..SI SA MAI CHELTUI EU INCA PE ATAT!!!….NU MAI FITI NAIVI!!!…MĂRIRI DE SALARIU SI PUNCT!!!!

  3. Cat de repede vor fi distribuite aceste vaucere,eu de exemplu trebuie sa achit la agentie pana la 15.07. diferenta pentru pachetul rezervat. Oare o sa fie timp ca alti bugetari sa reuseasca sa mai gaseasca locuri pe litoral!

  4. VRĂJEALA MARCA PSD , POMENI ELECTORALE SI MINCIUNI, ARMATA A FOST SI VA FII DE TOȚI UMILITA SI BATJOCORITA, AM AJUND ASISTAȚI SOCIALI DOAR CU ALT STATUT, după 20 ani vechime din care 14 ani de cascheta am salariu de încadrare 1000 lei, MULȚUMIM POLITICIENILOR, JUR CA ÎMI APAR TARA , CHIAR CU PREȚUL VIEȚII.SERVESC PATRIA. Dl politicieni ați jurat vreodată așa ?

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută