Contractul colectiv pentru personalul contractual în negociere la MAI

Ieri, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o prima întâlnire privind negocierea pe Contractului Colectiv de Muncă la nivel de grup de unități pentru personalul contractual la care au participat federațiile reprezentative de la nivelul ministerului.

Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL a fost reprezentat de Marius Iconaru, secretarul general, și are mandatul Federației Publisind pentru a reprezenta drepturile și interesele personalului contractual din MAI.

Știm bine cu toții, mai ales personalul contractual, că până acum vechile contracte colective de muncă erau doar o formalitate, o înșiruire de  prevederi  din  legislație, fără a se aduce ceva în plus drepturilor acestora. Din toată structura de apărare, ordine publică și siguranță națională, personalul contractual  din MAI se numără printre cei mai oropsiți comparativ cu celelalte clase bugetare care și-au câștigat o serie de drepturi prin negociere colectivă.

Vom reveni cu un comunicat la sfârșitul negocierilor, iar până atunci așteptăm în continuare din partea personalului contractual din MAI propuneri de modificare a Contractului Colectiv de Muncă pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Contractul colectiv pentru personalul contractual în negociere la MAI

Distribuie

Un răspuns

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.