Concepția Inspectorului General al Poliției de Frontieră Române în dezbatere

Astăzi, la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române a avut loc Ședința Consiliului Consultativ Superior al IGPF, unde pe lângă conducerea Poliției de Frontieă Române și  șefii structurilor teritoriale, au participat și organizațiile sindicale.

Cu această ocazia, s-a prezentat draftul Concepției IG  al PFR, urmând ca  în perioada imediată, sindicatele să trimită observații și propuneri de modificare, astfel încât forma finală a concepției  să fie de comun acord agreată. Consultarea acesteia se va face fie prin accesarea paginii de intranet a instituției, fie direct de la liderii sindicali.

De asemenea, tot în cadrul acestei întâlniri s-a discutat despre zvonurile apărute cu privire la ”modificarea programului de lucru”, în fapt, fiind vorba doar despre niște simple consultări în teritoriu cu privire la trecerea de la 4 ture la 5 ture. Momentan acest lucru e imposibil datorită deficitului de personal existent, iar prin trecerea la 5 ture s-ar fi diminuat numărul patrulelor și posturilor din teren, fapt pentru care acest lucru nu se va întâmpla.

Dacă aveți propuneri de modificare în ceea ce privește prevederile Concepției Inspectorului General al Poliției de Frontieră Române, vă rugăm să ni le transmiteți fie pe email la adresa secretargeneral@sindicateuropol.ro, fie direct pe pagina de facebook, Sindicat Europol

Sindicatul EUROPOL: Concepția Inspectorului General al Poliției de Frontieră Române în dezbatere

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.