Comisarul „Șoboolan” delegat la Deta

Ne-am înșelat în referire la afirmația noastră că ofițerii de poliție nu sunt delegați, alături de agenții de poliție, la Deta. De fapt, după câte se pare, un comisar de poliție este prezent acolo mai mult decât toți agenții de poliție la un loc, acesta efectuând serviciul de permanență 24 ore din 24, 7 zile din 7, fără somn.

Vedeți, domnilor agenți de poliție, că se poate? Eu zic că ar trebui chiar acordat salariu pentru lucrări de excepție. Cum cui? Sunteți serioși? Comisarului „Șoboolan”, normal.

Cum, nu credeți?

Păi, să revenim la articolul publicat de noi în luna septembrie 2017.

Atunci, un mic patruped se înfrupta din pâinea colegilor delegați la Deta. Bun. O să îmi spuneți: „câtă pâine poate mânca un mic patruped?”, și ați avea dreptate. Nu prea multă (pâine).

Deci era acolo. În tranșee. Nu mai știm însă sigur dacă cel în cauză era comisar sau subcomisar. O fi fost avansat o dată cu Ziua Națională a României? Poate „la execepțional”?

Haideți să verificăm „camerele de supraveghere”, care l-au surprins în fapt pe cel aflat atunci în serviciu.

Da, nu, nu se vede bine „gradul”. Pesemne că era „sub acoperire”, pentru a proteja mai bine drepturile polițiștilor delegați acolo…

Și, care era unitatea de cazare unde erau „caznați” polițiștii? Își mai aduce cineva aminte? Parcă „Bellavista”, nu?

Hmmm, ciudat! Pentru că, în ziua de 6 ianuarie a.c., doi polițiști delegați la Deta, aflați la aceeași unitate de „caznare”, au găsit, executând serviciul de patrulare, în camera lor, pe DL. de mai sus. Tot nu ne credeți? Uitați-vă singuri. Seamănă „la uniformă”? 

Nu cred că mai vorbim despre bătaie de joc, lipsă de profesionalism sau neglijență. Ci despre punerea în primejdie a sănătății celor doi colegi, și nu numai. Să nu ne pripim totuși, poate cei din unitatea de „caznare” sunt imuni la „gradul” comisarului „Șoboolan”. Și colegii ar trebui să fie, nu? La câți „șoboolani” umblă în zilele astea prin poliție…

O să facem o sesizare către Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş, să ne spună „gradul” DL. din imagini, că tot nu ne-am lămurit…

În încheiere, am dori să ne arătăm îngrijorarea față de lipsa de reacție a factorilor de decizie, care, în loc să schimbe locul de cazare al polițiștilor delegați la Deta după ultimele „întâmplări” semnalate, au (in)decis să îl păstreze.

 

 Viitorul ne aparține! 

Alexandru Petolescu, Vicepreședintele Filialei Europol Mehedinți

Sindicatul EUROPOL: Comisarul „Șoboolan” delegat la Deta

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.