Ce vrem în anul ce vine? La mulți ani, 2017!

La cumpăna dintre ani, Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL mulțumește polițiștilor care au avut încredere în cel mai nou proiect sindical, creat pentru noua generație a Poliției Române și a Poliției de Frontieră Române.

După un an agitat, în care am avut doi miniștri la cârma MAI, care nu au făcut nimic pentru polițiști, nu îndrăznim să ne dorim prea multe pentru anul ce vine. În schimb, toți tânjim după normalitatea unui sistem în care să mergi cu zâmbetul pe buze la serviciu, să știi că ai instituția în spate atunci când îți faci treaba, să nu mai existe discriminări salariale între polițiști și să avem parte de șefi care să își cunoască menirea.

Ne dorim un 2017 în care noua conducere a MAI să înceapă să recunoască multiplele probleme ale sistemului și,  împreună, să punem umărul și să aducem profesia de polițist acolo unde îi este locul într-o societate. Ne dorim să avem predictibilitate în carieră, să fim apreciați după munca depusă și nu în ultimul rând, să avem salarii decente raportat la riscurile tot mai multe pe care le întâmpinăm.

Să nu uităm că Viitorul ne aparține și numai prin noi putem aduce schimbarea. La muți ani tuturor polițiștilor și polițiștilor de frontieră și mulțumiri speciale pentru colegii care vor fi în serviciu asigurându-se că noi să ne bucurăm în liniște de Revelion.

Echipa Sindicatului EUROPOL

 

Sindicatul EUROPOL: Ce vrem în anul ce vine? La mulți ani, 2017!

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută