Ce restricții intră în vigoare de la ora 00.00

CMBSU a hotărât azi  după ce rata infecțiilor cu Sars-Cov-2 a fost ieri de 3,02 cazuri la 1.000 de locuitori, iar azi  de 3,19 la 1.000 de locuitori, că începând cu ora 00.00, 20 octombrie,  în municipiul București să intre în vigoare următoarele măsuri:

  • Purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise.
  •  Suspendarea temporară a activităţilor didactice care presupun prezenţa faţă în faţă, din unităţile de învăţământ (scenariul 3), cursurile desfăşurându-se online.
  • Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă.
  •  Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar persoanelor cazate în cadrul acestor unităţi.
  • Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.
  •  Organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Ce restricții intră în vigoare de la ora 00.00

Distribuie

Un răspuns

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută