Carmen Dan ”decât” a demisionat

Ministerul Afacerilor Interne a rămas ”decât” fără ministru, după ce Carmen Dan a demisionat din funcția ocupată.

Aceasta a afirmat : ”N-am să cer nimic din moment ce mi-am depus mandatul. I-aș ura succes înlocuitorului meu. Plec cu fruntea sus. Nu am ce să-mi reproșez”. După mai bine de 2 ani de mandat, a lăsat în urmă ”decât” haos legislativ, polițiști la 2 m sub pâmânt și o dotare logistică precară. Știm că nu aveți ce să vă reproșați, dar v-ați  întrebat dacă polițiștii au ce să vă reproșeze?

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Carmen Dan ”decât” a demisionat

Distribuie

4 răspunsuri

  1. Ai ieșit la pensie. Am mai avut pe hârtie 18 zile de CONCEDIU de ODIHNA
    Am primit fabuloasa suma de 300 (trei sute ) lei
    Atât primește un subofițer pentru 18 zile la 26 de ani de munca numai la ACTIUNI SPECIALE sau mai exact SAS în mandatul lui Carmin Dan

  2. Individa aceasta cu minte de secretar de comuna uitata de timp(ceea ce a si fost) cu parul blond si 2 neuroni ,crede că dacă a fost slugarnică si lingușitoare față de binefacatorul ei Dragnea Liviu(fara el, dracu auzea de muierea asta sclifosită pe nume Dan Carmen) va ramane in istoria MI ca cel mai prost si incompetent ministru de interne de la 1806 încoace. Cred ca Dragnea ș-ia stors multe nopți creieri sa găseasca un asemenea ministru de interne incompetent si neadecvat care nu a făcut decat rau institutiei pe care a primit-o spre conducere. A facut rau atat la nivel de perceptie din partea populatiei cat si prin nepăsarea totala si lipsa de implicare in rezolvarea problemelor ministerului!

  3. Cum se descurca un politist (asa zis functionar public cu „statut special”) cu 20 de lei pe zi in delegare pe litoral sau oriunde altundeva, cum este posibila bataia aceasta de joc, sindicatele nu se autosesizeaza. Ne bucuram cu mare fast ca a fost majorata norma de la 14 la 20 de lei, superb, frumos mod de a-si arata respectul.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.