Cariera polițistului pe masa ministrului Carmen Dan

Cu mai bine de două săptămâni în urmă, Ministerul Afacerilor Interne trimitea structurilor din subordine  spre consultare, un proiect de ordin de ministru privind modificarea Omai 140/20016 privind activitatea de management resurse umane.

Forma proiectului de ordin după consultarea structurilor din subordine este aproape identică cu cea inițială propusă de MAI, ceea ce arată în mod explicit faptul ca managerii din teritoriu sunt total dezinteresați de evoluția în carieră a polițistului, mergând pe principiul ”noi muncim, nu gândim”, lasă că gândesc alții pentru noi.

Știm bine cu toții că Ordinul 140/2016 conține o serie de hibe care au creat o serie de nemulțumiri în rândul polițiștilor în ceea ce privește întocmirea fișei postului, susținerea unor examene sau concursuri, anularea concursurilor, încadrarea pe funcții și chiar avansarea în grad.

Începând de ieri, MAI a pus proiectul de ordin de ministru în transparență decizională, urmând ca apoi, acesta să fie dezbătut cu organizațiile sindicale reprezentative în cadrul Ședinței Comisiei de Dialog Social.

Dacă șefii voștri din cadrul unităților de care aparțineți nu au avut ”curajul” să vină cu completări la proiectul de ordin, vă rugăm să ne transmiteți solicitările voastre până cel târziu joia viitoare pentru a fi susținute, fie pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com, fie direct pe pagina de facebook Sindicat Europol.

CITEȘTE AICI PROIECTUL DE ORDIN PRIVIND MODIFICAREA OMAI 140/2016

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Cariera polițistului pe masa ministrului Carmen Dan

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută