Care este procedura acordării concediilor medicale pentru polițiști

Urmare a zecilor de sesizări primite de la membri de sindicat cu privire la modul diferențiat în care se efectuează transcrierea concediilor medicale pentru polițiștii care sunt înscriși la un alt medic de familie decât medicul de familie din cadrul Centrului Medical Județean, am înaintat o adresă către Ministerul Afacerilor Interne pentru a clarifica aceste aspecte.

Este evidentă nemulțumirea medicilor de familie din rețeaua MAI pentru că încep să piardă tot mai mulți polițiști, ca pacienți, în favoarea medicilor de familie civili, însă această situația este generată tocmai de atitudinea lor ireverențioasă și de lipsa de respect pe care aceștia o manifestă în relația cu polițiști. Apreciem că prin libertatea polițistului de a-și alege medicul de familie, se garantează un drept elementar de a pretinde și obține un act medical de calitate.

Atașăm răspunsul primit din partea instituției și sperăm ca pe viitor, medicii din MAI să trateze cu respect și nediscriminatoriu polițiștii, indiferent de gradul de pe umăr sau funcția ocupată. Vă stăm la dispoziție să ne sesizați punctual cu privire la problemele pe care le întâmpinați în acest sens.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Care este procedura acordării concediilor medicale pentru polițiști

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută