Campionii care ne fac cinste.Performanța polițiștilor trebuie încurajată

Încă o dată polițiștii demonstrează că doar prin eforturi și sacrificii personale pot fi campioni într-un sistem care nu investește în dotarea corespunzătoare cu mijloace tehnice sau echipamente de protecție atât de necesare în exercitarea atribuțiilor de serviciu, având în vedere riscurile tot mai mari la care suntem expuși.
Să lupți cu tine însuți pentru a fi mai bun, să fii neliniștit și veșnic dornic de a câștiga, să fii puternic și perseverent, înseamnă să fii campion. Acesta este și cazul colegului și membrului nostru de sindicat, Alexandru Nedea, din cadrul IPJ Giurgiu care a participat la concursul național de Kyokushin-Kan Romania, unde a obținut locul întai la categoria de 85 de kg. Alexandru ne-a mărturisit că pentru a ajunge la o astfel de performanță a trebuit să facă numeroase sacrificii, în special de natură financiară.
Prin pasiunea și perseverența colegului nostru, Poliția Română a mai câștigat un luptător de mare calibru, fără a investi însă în capacitatea și perfecționarea acestuia. ”Pentru mine acest sport reprezintă respect, disciplină, îmi oferă linişte interioară şi siguranţă, am vrut să demonstrez că-mi pot depăşi limitele“  ne spune colegul nostru, exemplu pe care fiecare dintre noi ar trebui să-l urmăm.
Suntem curioși dacă acestuia îi vor fi recunoscute meritele de către șefii din Poliția Română, având în vedere că luna viitoare vor fi repartizate ”salariile de excelență”, deși acesta nu este unul din “super-managerii” dosiți prin birouri care nu au purtat vreodată lupte în stradă împotriva infractorilor, singurii infractori pe care i-au văzut aceștia fiind doar în filmele de acțiune de la TV. Încă o dată îl felicităm pe colegul nostru pentru rezultatele obținute și îi ținem pumnii pentru câștigarea a cât mai multe trofee.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Campionii care ne fac cinste.Performanța polițiștilor trebuie încurajată

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută