Avem Filiala a Sindicatului EUROPOL la IPJ Salaj

Peste 100 de polițiști au fost prezenți vineri, 31.03.2017, în sala de ședință a IPJ Sălaj, la ședința de constituire a Filialei Sălaj a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.Foarte mulți polițiști tineri, dar și polițiști cu experiență și cu mentalitatea tânără, s-au mobilizat pentru a pune bazele unei noi mișcări sindicale. Am avut deopotrivă colegi care au făcut parte din alte sindicate, dar și foarte mulți care nu au mai fost membri până în acel moment într-o structură sindicală.

Chiar și concurența pe funcțiile din cadrul Filialei, respectiv cea de președinte și 5 vicepreședinți, a fost acerbă, depunându-și candidatura nu mai puțin de 12 polițiști. Acest lucru ne demonstrează că polițiștii au început să devină interesați de soarta lor, vor să contribuie activ și se implică în mișcarea sindicală.

În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

  1. Președinte – Iuliu Corneliu VALE
  2. Vicepreședinți – Ioan MAN, Andrei Horea STEJAN, Gabriel Codruț Doru DÂRJAN, Ionuț LEITAN, Alin UNGURAȘ.

Le urăm mult succes celor aleși și îi asigurăm de întreaga noastră susținere pentru a genera cât mai repede rezultate pentru membri lor care îi susțin. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

Este evident că schimbul de generații începe să încline balanța în favoarea polițiștilor tineri care au o mentalitate diferită și care nu mai vor să li se spună ce este bine pentru ei, ci vor să decidă singuri pentru viitorul lor. Vremea „liderilor” pensionari din sindicatele tradiționale începe să apună iar metehnele lor de manipulare și dezinformare a propriilor membri nu prea mai țin oricât de mult ar apărea la TV sau ar intoxica cu fel de fel de comunicate.

Viitorul de aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Avem Filiala a Sindicatului EUROPOL la IPJ Salaj

Distribuie

0 răspunsuri

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută