Avem dovada că polițiștii și militarii vor primi voucherele de vacanță. Legislația a fost modificată

Revenim la informațiile publicate în materialul precedent cu noi detalii referitoare la acordarea voucherelor de vacanță pentru toate categoriile de bugetari, prin care rezultă negru pe alb că acest drept se va acorda și polițiștilor. Astfel, în M.Of. cu nr. 506 din 30.06.2017, a fost publicată Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 46/2017 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea vocuherelor de vacanță, care aduce următoarele modificări:

Practic, urmare acestor modificări aduse OUG 8/2009, acordarea acestor vouchere nu mai este condiționată de existența unui contract individual de muncă ci se face referire la toate categoriile de instituții publice. Așa cum am precizat, la acest moment nicio instituție publică nu are prevăzute în buget sumele de bani necesare acordării acestor vouchere, însă situația va fi reglementată în urma rectificării bugetare. Cel mai important lucru este că s-a eliminat discriminarea precedentă prin care militarii sau funcționarii publici cu statut special erau omiși de la acest drept.

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Avem dovada că polițiștii și militarii vor primi voucherele de vacanță. Legislația a fost modificată

Distribuie

0 răspunsuri

 1. Vom trai si vom vedea… Tocmai am concediu in Septembrie 2017, 21 de zile… Chiar sunt curios daca imi dau voucherele si in ce valoare! Ma indoiesc ca “limita resurselor bugetare” prevede asa ceva la MAI!
  Eu personal sunt sceptic, asa cum sunt si in privinta “maririlor” prevazute de noua lege a salarizarii!

 2. In concluzie, cine vrea sa mearga vara asta in vacanta cu tichete, sa isi ia gandul.
  Rectificarea bugetara o sa fie undeva la inceputul lunii august, dupa care va trebui sa se stabileasca o procedura…
  Si chiar daca le primim acum, scrie clar ca pana in 30 noiembrie 2018 primim o singura data.
  Adica un salariu minim pe econimie la 2 ani.
  Sper sa vedem si banii astia…

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută