Așa va arăta uniforma de serviciu a polițiștilor

Așa cum v-am anunțat în comunicatul anterior, în urma demersurilor efectuate, am intrat inclusiv în posesia specificațiilor tehnice ale noii uniforme de poliție pe care Inspectoratul General al Poliției Române dorește să o achiziționeze.

Deși, inclusiv la această oră se lucrează în mare secret la elaborarea uniformei pentru care reprezentanții MAI au decis ca începând cu luna iulie să nu mai acorde polițiștilor sumele lunare corespunzătoare normei anuale de echipare, mai jos vă prezentăm modelele pentru următoarele articole:

GEACĂ DE IARNĂ

 

JACHETĂ

 

CĂMAȘĂ-BLUZĂ CU MÂNECĂ LUNGĂ

 

CĂMAȘĂ-BLUZĂ CU MÂNECĂ SCURTĂ

 

BERETĂ

Cu titlu de exemplu vă putem informa asupra faptului că prețul maxim al unei jachete va fi de 580 de lei, în timp ce prețul maxim al unei cămăși din componența noii uniforme va fi de 126 de lei, totul depinzând de calitatea materialelor care vor fi alese.

Menționăm că până la acest moment MAI-ul nu a fost în stare să prezinte un prototip al noului design ales, probabil din cauza faptului că încă mai există câțiva chestori prin birourile ministerului care probează diversele articole vestimentare uitându-se în oglindă pentru a hotărî după propriile convingeri dacă materialele din care va fi concepută uniforma va corespunde cu nevoile polițiștilor din stradă.

Vom urmări cu mare atenție modul în care se vor derula aceste licitații și calitatea materialelor pentru a ne asigura că ”noua uniformă” nu va fi doar un paravan pentru un tun de zeci de milioane de euro pentru firmele de casă.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Așa va arăta uniforma de serviciu a polițiștilor

Distribuie

7 răspunsuri

  1. Bună ziua!
    Trebuie sa urmărim și ce ni se va distribui. Pentru că dacă ne vor da 4 perechi pantaloni reprezentare, 2 sacouri, pantofi și Ghete reprezentare pe care nu le vom purta niciodată, nu este bine.

  2. Să sperăm că nu va fi un tun al unora care bagă banii în buzunar cum se întâmplă de 20 de ani încoace. In prag de pensionare să mi se oprească banii pentru o nouă ținută și alții să facă portofelul gros nu este tocmai ok.

  3. Ce se întâmplă cu uniformele celor care vor ieși la pensie in intervalul anilor 2023-2024. Banii sigur le sunt reținuți din venituri, dar, la pensie, ce vor putea face ei cu aceste haine?

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.