Aplicație privind mutarea polițiștilor

Urmare a solicitărilor trimise (http://sindicateuropol.ro/liber-la-mutari-intre-judete/), cât și a întrevederii pe care organizația noastră a avut-o  cu conducerea Inspectoratului General al Poliției Române,  a fost emisă aplicația internăunde vor fi introduse toate rapoartele de mutare înregistrate la nivelul fiecărei unități, urmând ca până la data de 02.09.2019 să fie transmisă  către IGPR- DMRU situația finală cu polițiștii care urmează a fi mutați, pentru a putea fi stabiliți indicatorii finali repartizați fiecărei unități.

Inspectorul General a transmis destul de clar șefilor de inspectorate să aprobe toate rapoartele de mutare în cadrul IGPR , dat fiind faptul că posturile vacantate vor fi acoperite de cele două promoții de agenți de poliție de la Școala ”Vasile Lascăr”, Câmpina, respectiv ”Septimiu Mureșan,” Cluj-Napoca.

Colegii agenți de poliție din cadrul IGPR își mai pot depune  rapoartele de mutare până la 01 spetembrie pentru a se putea centraliza situația în cadrul fiecărei unități.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Aplicație privind mutarea polițiștilor

Distribuie

3 răspunsuri

  1. Situația gravă a poliției a început de când polițiștii au fost mutați sa lucreze in localitatea de baștină. E de înțeles că sunt timorați de interlopi din această cauză

    1. Deci șefii să fie mutați in alte localități decât cele de baștină și nu în apropiere, a fost inainte cu mult timp.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută