Aplicația MAIBooking devine funcțională. Cum poți rezerva?

Începând cu data de 17.08.2020 , MAI lansează aplicația MAIBooking pentru simplificarea rezervărilor în interes personal din cadrul unităților de cazare administrate de Direcția Asigurare Logistică Integrată.

Aplicația va putea fi accesată prin conectarea la adresa https://maibooking.mai.gov.ro, prin crearea unui cont de utilizator individual pentru autentificare în sistem, rezervarea putând să se facă cu cel mult 30 zile anterioare datei de cazare.

Contul de utilizator se creează cu:

 • datele aferente legitimației de serviciu ( serie, număr și counter);
 • datele primei decizii de pensionare;

Condiții pentru rezervare:

 • maxim 2 camere/rezervare;
 • maxim 6 zile consecutive însumate;

Modul de rezervare până 30.08.2020:

 • rezervare în interes personal numai prin email la cazari.dali@mai.gov.ro ;
 • rezervare pentru misiune numai prin email la cazari.dali@mai.gov.ro ;

Mod de rezervare începând cu 01.09.2020:

 • rezervare în interes personal numai prin aplicație la https://maibooking.mai.gov.ro; *
 • rezervare pentru misiune numai prin email la cazari.dali@mai.gov.ro  ;

*Rezervările în interes personal trimise prin email după data de 01.09.2020 nu vor fi luate în considerare.

Conturile de utilizator pot fi create începând de azi, iar rezevările începând cu 01.09.2020 pot fi făcute din data de 17.08.2020. Mai multe informații privind aplicația MAIBooking și regulile de cazare se regăsesc pe pagina de internet https://www.mai.gov.ro/utile/.

În fiecare zi de luni, Centrul  de refacere a capacității de muncă ”Excelsior” Brașov și Baza de pregătire și recuperare  a capacității de muncă ”Turist” Predeal vor fi închise pentru dezinfecția camerelor. Camerele vor fi eliberate în fiecare duminică până la ora 12.00 , iar cazarea se va efectua marți, începând cu ora 14.00. De asemenea, începând cu data de 15.09.2020 și Hotelul ”Meridian” din Mamaia va fi deschis pentru rezervări în interes personal.

CITEȘTE AICI NOILE REGULI DE CAZARE LA MAI

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Aplicația MAIBooking devine funcțională. Cum poți rezerva?

Distribuie

30 de răspunsuri

   1. Sunt pensionar am făcut rezervare apartament 4 persoane eu soția și 2 copii.Beneficiem toți 4 de preturile promoționale?

    1. Ambii copii sunt elevi respectiv studenta anul 1 vârstă 18 ani și elev clasa a 8 vârstă de 13 ani

 1. Am încercat să fac rezervare dar nu merge aplicația?! Am trimis e-mail cu rezervarea de la începutul lui August pentru Septembrie?!

 2. Ce se poate face in cazul in care am o legitimație expirată deși sunt cadru activ dar încă nu am primit legitimația de serviciu nouă. Există posibilitatea de a rezerva??

 3. Oameni buni, nu reușește nimeni sa rezerva. Eu am încercat de nenumărate ori sa rezerv. N am reușit indiferent de locație, perioada sau orice alt detaliu. Ca la bugetari, merg decât cei care nu folosesc aplicația, ,,smecherii,,, iar noi, pu…mea, mergem pe bani în alte părți, n avem dreptul. Asa sta situația, din păcate.

 4. Nu mi pot crea cont deoarece legitimația este expirată din 31.12.2020. Nu este vina mea ca nu am primit legitimația noua, deși am depus documentația încă de la începutul anului.

 5. Aveti dreptate, e munca in zadar sa incerci sa iti rezervi ceva. E bataie de joc la adresa noastra. Daca s ar dori sa beneficiem de drepturile noastre, nu le ar alambica atat.

 6. Sunt pensionar Arma Jandarmi. Am făcut o rezervare la Hotel Excelsior Brașov. La recepție Doamna de acolo mia spus ca soția nu beneficiază de aceasi reducere ca și mine. Adică 7.8 RON eu și ia 78 de Ron. Am întrebat iar doamna de la recepție mia spus ca doar cei de la Politie beneficiază. Oare de ce această DISCRIMINARE????

 7. Eu nu pot sa rezerv.am luat legătura cu o firma te IT și aplicația nu este funcțională dar șeful meu cum a obținut cazare????.fara aplicație…eu nu sunt angajat M.A..I…Astept răspuns..

 8. Cum se procedează în cazul în care legitimația de serviciu este expirata, contul este blocat din acest motiv , eu având legitimație provizorie ?

 9. De 15 ani ma trec pe tabelul care vine cu intarziere la unitatea unde lucrez si niciodata nu am prins loc…

 10. Buna ziua! Poate sindicatele din MAI vor solicita un raspuns oficial de la minister și sa fie mai multa transparenta in spatiile astea de cazare. Cand incerci sa faci o rezervare de pe aplicatie toate locurile sunt ocupate indiferent de sezon si de locatie(mare sau munte). E greu de crezut acest lucru, încă de aceste locații se pot bucura doar polițiștii “merituoși”, nu prostimea care stă în stradă. Va mulțumesc.

 11. Am cont de utilizator a booking MAIB pe telefonul meu personal, la instalarea aplicatiei am cerut sa mi se transmita toate notificarile pe Email,astfel am incercat in curand sa actualizezi aplicatia dat a si mi sa cerut un cod ,care asa si numi vine pe Email

 12. Acum 6 ani am fost la Excelsior vu o prietena si pentru ea am plătit separat. Acum citesc ca nici sotiile de polițiști nu beneficiază de același pret ca sotul.In 2016 soțiile beneficiau de același preț la camera a soțul.Oricum aplicația nu merge….ddcat dacă dai un telefon direct la București sa faci rezervare.

 13. Bună ziua. Daca rezervarea se face cu 30 de zile înainte de ce nu sunt marcate zilele in calendar cu culoarea verde că fiind disponibile până la sfârșitul sezonului. Apare doar cate o zi pe săptămână colorata in verde. De exemplu în data de 1iunie a apărut libera ziua de 2, 14 și 18 . Cum este posibil? Luna iulie și august ar trebui sa fie verzi având în vedere că programarea se face cu o lună înainte, dar conform calendarului totul este ocupat conform culorii din calendarul prezentat. Deci sunt locuri libere sau nu?

 14. Din păcate indiferent de sezon, sau zi mereu hotelurile sunt ocupate nu au locuri disponibile . Oare asa este?

 15. O mare minciună. Doar praf in ochi pentru creduli. Nu se va face niciodată nimic pentru ca tot”smecherii” beneficiază de cazare. 20 de ani de minister,2 ani de școală militară,unde am învățat sa “respect”. Dar cei care au intrat in acest minister prin pile si relații habar n-au că există in dictionar cuvântul “respect”. Pentru ei există cuvantul “prosti” ,cei care chiar au muncit si stau la coadă pentru un drept al lor, o coadă care nu se sfârșește niciodată pentru ca “smecherii” se vor băga mereu in față încurajați si ajutați de “cei de sus”

 16. Bataie de joc cu aceasta aplicație!!!!!!Tot timpul toate spațiile de cazare sunt ocupate…

 17. Toate spațiile de cazare sunt tot timpul ocupate? Hai sa fim seriosi. O fi tot hotelul Paul Greceanu plin toată luna iulie? Iar dacă suni la receptie îți transmite ca poți sa rezervi doar din aplicație..ca de obicei va bateți joc de oameni!

 18. Buna ziua
  Ma poate lamurii cineva daca la crearea contului, la campul ,, prima decizie…” e vb de Decizia de pensionare sau cea de trecere in rezerva?
  Multumesc!

  P.S. Am incercat cu ambele variante si nu merge

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută