Apar modificări în cariera polițistului

Urmare a modificărilor aduse Statutului polițistului prin OUG 53/2018, Ministerul Afacerilor Interne a trimis structurilor subordonate spre consultare proiectul de ordin al ministrului afacerilor interne privind modificarea si completarea Omai 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale MAI.

După primirea propunerilor si observațiilor din partea structurilor, acesta va intra în dezbatere cu organizațiile sindicale.

Având in vedere ca acesta a creat o serie de inechități în ceea ce privește activitatea polițistului referitoare la fișa postului, activitatea de recrutare și încadrare, desfășurarea concursurilor si examenelor, promovarea pe funcție a polițiștilor, cât și pentru alte situații,  avem rugămintea să ne transmiteți propunerile voastre pe care le vom  susține in cadrul ședinței Comisiei de Dialog Social, fie pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com, fie direct pe pagina de facebook Sindicat Europol .

CITEȘTE PROIECTUL AICI

Viitorul ne aparține !

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Apar modificări în cariera polițistului

Distribuie

3 răspunsuri

  1. Buna ziua conform ou553/2018 art 21 pct 11 se m9difica perioada in cazul detasarii, mutarii de la 3 ani la 2 ani.
    O inechitate, este ca nu se aplica retroactiv.

  2. Buna ziua ! Propun o discutie privind revizuirea articolului ce prevede perioada obligatorie de 3 ani pt incadratii direct din generatiile anterioare. Ar trebui permise macar schimburi unde se poate intre colegi , ori daca nu aplicarea retroactiv a articolului care scurta perioada la 2 ani si pt incadratii anterior. ministerul cheltuie bani cu naveta si cu chirii care oricum nu acopera costurile reale. Trebuie o reasezare a lucrurilor

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.