Am ajuns și la Teleorman! Am constituit filiala Teleorman a Sindicatului EUROPOL

După mai multe încercări ale polițiștilor de a constitui structura teritorială a Sindicatului EUROPOL, iată că astăzi putem să vă spunem că acest deziderat a fost realizat. În sala de ședință a Poliției Orașului Zimnicea, în limita locurilor disponibile, reprezentanții Sindicatului EUROPOL au avut 2 ore de discuții constructive, eficiente și care ne-au confirmat încă o data nevoia reală de reprezentare a polițiștilor ca urmare a haosului instituțional existent.

Discuțiile au fost axate în atât pe legislația salarizării dar în mod surprinzător, colegii au avut și o serie de probleme ce vizează aspecte profesionale, care îi pun în diferite situații de vulnerabilitate. Amintim printre acestea, lipsa unor proceduri în cazul intervenției polițiștilor în spețele cu bolnavi psihic, deficiențe de organizare a programului de lucru care pun în pericol siguranța cetățeanului, posibilitatea legală a polițiștilor de a desfășura și alte activități remunerate.

De asemenea, trebuie să vă mărturisim că uzura clădirilor în care polițiștii își desfășoară activitatea este una excesivă și dă impresia că ai călătorit în timp. Să nu mai vorbim despre faptul că, după vizita în mai multe sedii, am constatat că există săli unde varul rezistă pe perete din anul 1993, după cum ne-au relatat colegii.

Este surprinzător să vezi atât de multă indolență și indiferență față de precaritatea condițiilor de muncă, cu toate că județul Teleorman este izvor al unor importanți oameni politici de pe scena politică, „decât” mai puțin cu unul care a ajuns la Rahova. Și este la fel de trist că tocmai polițiștii, care își văd concetățenii în funcții importante la conducerea țării, sunt printre cei mai vitregiți.

În urma alegerilor organizate, Filiala Teleorman a Sindicatului EUROPOL are următoarea componență:

  1. Președinte: Marius Claudiu BOLDEA;
  1. Vicepreședinți:

                    Eduard Răzvan CIOBANU, Daniel Iliuță POPESCU, Florin Nicușor VELCEA;

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman  care vor să susțină filiala, se pot înscrie on-line la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Am ajuns și la Teleorman! Am constituit filiala Teleorman a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Un răspuns

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută