Alte 1828 de posturi cu recrutare din sursă externă

Acutizarea deficitului de personal și incapacitatea Ministerului Afacerilor Interne privind elaborarea unor politici de resursă umană au generat efecte negative în ceea ce privește funcționarea instituției a cărei menire este aceea de a asigura protecția cetățenilor și a bunurilor acestora, sens în care, după ce a fost analizată organigrama Poliției Române și au fost scoase la concurs în primă fază 412 funcții de ajutor șef post destinate  mediului rural, a venit momentul completării funcțiilor vacante, fiind scoase la concurs încă 1828 de posturi.

Din totalul celor 1828 de funcții scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor ce dețin studii corespunzătoare cerințelor postului, un număr de 645 reprezintă funcții de ofițer de poliție, 657 reprezintă funcții de agent de poliție, iar restul reprezintă posturi de personal contractual.

Posturile scoase la concurs vor fi direcționate către specialități precum: ordine publică, rutieră, investigații criminale, resurse umane, administrativ, acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, analiza informațiilor și implementare date, comunicații și informatică, logistică, operațiuni speciale, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, secretariat, documente clasificate și arhivă, cercetarea și prevenirea criminalității, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor, psihosociologie și siguranță școlară, relații internaționale, informare și relații publice, structura de securitate, poliție canină și cabinet sanitar veterinar, criminalistică, combaterea criminalității organizate.

În ceea ce privește participarea la aceste concursuri, trebuie să cunoașteți faptul că înscrierile se realizează online, la unitățile de poliție din țară care au scos posturile la concurs, pentru funcțiile de ofițeri și agenți de poliție perioada de înscriere fiind cuprinsă între 23 septembrie – 5 octombrie 2021, posturile de personal contractual urmând a fi scoase la concurs în proxima perioadă, ocazie cu care vă vom ține la curent cu privire la modul de organizare și derulare a probelor de concurs.

Pe această cale le urăm succes tuturor celor ce doresc să acceadă în sistem și îi asigurăm de întregul nostru sprijin pentru a putea deveni cei mai buni polițiști.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

 

Sindicatul EUROPOL: Alte 1828 de posturi cu recrutare din sursă externă

Distribuie

28 de răspunsuri

 1. O mica problema este la aceste concursuri privind agentul de politie ! De unde sa aibă agentul de politie vechime în specialitate studiilor necesare ocupării funcției de ofiter.
  Aici ma refer la silvic , electronica etc.
  Dacă el a terminat facultatea de sivicultura sau informatica și a lucrat numai în strada la OP?
  SI dorește sa avanseze în cariera , ar trebui scos acest criteriu la ahenti de politie.
  Mai dați-le o șansă, ca sunt agenți de politie foarte buni care pot sa lucreze în orice domeniu.
  PS la alte concursuri de ofiter nu se cere vechime și la altele da ?
  Apropo! Tematica este în engleza, și întrebările în romana,
  Va mulțumesc!

 2. Aș dori să mă înscriu și eu. Îmi puteți oferi mai multe detalii. Gen, un site unde pot depune CV. VA MULȚUMESC.

 3. Am 45 de ani si mi as dori sa lucrez in politie ca simplu agent,cum ma pot încadra sau ce pasi trebuie să indeplinesc

 4. Buna ziua. De ce nu luați si din armata prin transfer sgp isti ca sunt gata instruiti in vederea manuiri armamentului si au cunostinte despre uzul de arma si alte activități de preventie?

 5. Bună ziua se pot inscrie la concurs și cei care sunt inscriși acum la scoala de subofițeri sesiune septembrie-octombrie care sunt incă in curs de desfasurare .

 6. Bună ziua se pot inscrie la concurs și cei care sunt inscriși acum la scoala de subofițeri sesiune septembrie-octombrie care sunt incă in curs de desfasurare .

 7. Bună ziua
  Ma numesc Avramescu Marian sunt din Fetești jud ialomita as fi interesat de sa ma angajez an funcția de agent de politie am vârstă.de 45 de ani și momentan lucrez la o companie de stat an funcția de mecanic locomotiva

 8. IMI DOTESC SA DEVIN POLITIST ! E tot ceea ce va pot spune acum ! Nu am pile si nici relații , însă stiu ce vreau ! Vreau sa fiu politist !

 9. Buna seara,
  Daca sunt subofiter rezervist voluntar pot sa ma încadrez.
  Menționez ca vârsta este de 41 ani.
  Multumesc!

 10. E necesar.
  Foarte mulți își clădesc fericirea pe suferința altora.
  Mulți părăsesc țara, putini au demnitate.
  Nu putem plăti pentru greșeala altora.
  Fiecare se face responsabil de faptele sale.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută