Alte 147 posturi de ofițer disponibile pentru agenți

Având în vedere că Ministerul Afacerilor Interne a aprobat demararea procedurii de organizare a concursurilor pentru trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor, structurile subordonate au transmis numărul de funcții care ar putea fi ocupate prin acest tip de concursuri, în funcție de necesitățile operative ale domeniului de activitate.

Dacă în urmă cu două zile menționam faptul că Poliția Română a transmis spre aprobare un număr de peste 1600 locuri vacante, Poliția de Frontieră Română a transmis spre aprobare un număr de 147 de posturi vacante, care pot fi scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor din sursă internă, astfel:

• IGPF  – 9  posturi;
  • ITPF Giurgiu -13 posturi;
  • ITPF Iași – 19 posturi;
  • ITPF Oradea – 7 posturi;
  • ITPF Timișoara – 34 posturi;
  • ITPF Sighetu Marmației – 28 posturi;
  • Garda de Coastă – 25 posturi;
  • SFCIPPF Iași- 3 posturi;
  • SPAPF Oradea- 5 posturi;
  • SPPPPF Dr. Tr. Severin – 3 posturi;
  • BRN Brăila – 1 post;

Cu toate că nevoia IGPF depășește 150 de posturi de ofițer, pentru care Academia de Poliție nu poate asigura pregătire în condițiile în care doar câteva zeci de ofițeri ies de pe băncile instituției de învățământ superior anual, noi sperăm că și această listă va fi acceptată în integralitate fără niciun fel de diminuări.

Ținând cont de  volumul mare de bibliografie care impune ca perioadele de organizare să permită colegilor să poată să aprofundeze materia, venim în sprijinul  colegilor  cu o listă cu actele normative pe care să le poată accesa(CLICK AICI).

Sindicatul EUROPOL: Alte 147 posturi de ofițer disponibile pentru agenți