Alertă de gradul zero! Nu mai sunt bani la MAI

Ministerul Afacerilor Interne nu e doar in colaps in ceea ce privește componenta resursă umană unde deficitul depășește 30.000 de angajați, ci și în COLAPS DE BANI. Conform informațiilor venite din mai multe surse, MAI-ul a intrat în criză de bani, iar timp de două luni, mai și iunie 2023, se vor plăti doar salariile, în timp ce celelalte drepturi constând în decontarea transportului, decontarea transportului în concediu, decontarea serviciilor turistice , cât și alte tipuri de deconturi SE VOR AMÂNA.

Situația devine din ce în ce mai dezastruoasă în condițiile în care sunt mii de  polițiști care nu și-au primit drepturile încă din luna octombrie 2022, efectuând transportul la locul de muncă pe banii acestora, plătind lunar sume ce depășesc 1500 lei. Această bătaie de joc instrumentată de MAI arată incapacitatea instituției de a avea un management productiv, de asigura polițiștilor un mediu de lucru decent și de a beneficia de drepturile salariale ce li se cuvin.

În acest context al informațiilor apărute, am solicitat în mod urgent MAI o întrevedere pe acest subiect al amânării plății drepturilor pentru a veni cu soluții urgente, altfel  ne vom folosit de toate formele de protest prevăzute de lege. Angajații MAI riscă să nu mai poată ajunge la serviciu în contextul în care lunar trebuie să plătească mii de lei din propriul buzunar.  Această formă prin care MAI-ul dorește să pună lacăt pe ușile instituției nu o putem accepta și ne vom folosi de toate pârghiile pentru care drepturile să fie plătite.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Alertă de gradul zero! Nu mai sunt bani la MAI

Distribuie

3 răspunsuri

  1. Și ăia care primesc bani de chirie/rată plătesc câte 1500 lei pentru a se deplasa la locul de muncă? NU! Dar bani pentru transport să sugă la mama primesc!

  2. Dar cu drepturile banesti*(salarii compensatorii la trecerea în rezerva) neplătite din anul 2011 mai spune cineva ceva? (cei numiți politic ,,sefii” le-au primit… pentru ceilalți SE ASTEAPTA DECESUL PENTRU REZOLVARE? “Multumim” guvernelor carora nu le-a păsat!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută