Alegeri pentru funcțiile vacante la Filiala Europol Poliția de Frontieră Maramureș

Azi, începând cu ora 13.00, în sala de ședință din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, a avut loc ședința de ocupare a funcțiilor vacante de la nivelul  Filialei Poliției de Frontieră Maramureș a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

Au fost aproape 2 ore de discuții pe probleme de țin de drepturi salariale, dar și pe probleme pe care le întâmpină polițiștii în exercitarea atribuțiilor de serviciu. S-a evidențiat dorința de a contribui la activitatea sindicală  deopotrivă a polițiștilor mai tineri, dar și a celor cu experiență, care la unison vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

1. Președinte: – Maftei TIMIȘ;

2.  Vicepreședinți: – Lazăr Doruț MOISIL, Valentin Ioan POP; Mihai TRIFOI;

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează  autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv central.

În continuare, pentru colegii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației care vor să susțină filiala, se pot înscrie online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/ sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Alegeri pentru funcțiile vacante la Filiala Europol Poliția de Frontieră Maramureș

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută